Έρλινγκ Χάλαντ: Θα μπορούσε να "προδώσει" την Νορβηγία και να έπαιζε σήμερα στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Τις πιθανότητες που υπήρχαν να παίξει με την φανέλα της εθνικής Αγγλίας σχολίασε ο Έρλινγκ Χάλαντ σε συνέντευξή του σε διαδικτυακή εκπομπή.

Manchester City's Erling Haaland applauds fans at the end of the Champions League Group G soccer match between Borussia Dortmund and Manchester City in Dortmund, Germany, Tuesday, Oct. 25, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Έρλινγκ Χάλαντ θα μπορούσε να γίνει Άγγλος AP

Το Παγκόσμιο Κύπελλο πλησιάζει και ένας από τους μεγάλους απόντες, λόγω του αποκλεισμού της Νορβηγίας από τη τελική φάση της διοργάνωσης, είναι ο Έρλινγκ Χάλαντ.

Ο Νορβηγός βρέθηκε καλεσμένος στην διαδικτυακή εκπομπή BOX to BOX και μεταξύ άλλων μίλησε για τις πιθανότητες που υπήρχαν να φορέσει την φανέλα της εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Συγκεκριμένα, ο σταρ της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε "...ζούσα εδώ για 3,5 ίσως και 4 χρόνια λόγω του πατέρα μου, αλλά έχω ζήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα στη Νορβηγία, οπότε δε γινόταν να επιλέξω να αγωνιστώ με την εθνική Αγγλίας.

Αν όμως ο πατέρας μου αγωνιζόταν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην Αγγλία, πολύ πιθανό να είχα πάρει άλλη απόφαση..."

Διαβάστε Περισσότερα

Σαντιό Μανέ: Δεν πέρασε της Μπάγερν, πάει Παγκόσμιο Κύπελλο

Τσέλσι: Το τέχνασμα με Τιάγκο Σίλβα για να αρπάξει από Ρεάλ και Παρί τον 16χρονο "νέο Αντριάνο"

Ρόμα: Αυτός είναι ο "προδότης" που θέλει να διώξει ο Μουρίνιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK