Το τερμάτισαν: απίστευτη καταγγελία της ΕΠΟ για ντου από τον ακάλυπτο και απειλές από...νεκροθάφτη!

Τρομερή ανακοίνωση από την Ομοσπονδία για την "εισβολή" των Καραμάνη, Σπανέα και Καρκοβύρη στο πάρκο Γουδή με σκληρές εκφράσεις και απειλές του τύπου: "είμαι στη Συγγρού και θα σε γ….ω! Έχω γραφείο τελετών και ένα κασόνι να σε περιμένει! Εσένα θα σε θάψω!".

Το τερμάτισαν: απίστευτη καταγγελία της ΕΠΟ για ντου από τον ακάλυπτο και απειλές από...νεκροθάφτη!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σουρεάλ καταστάσεις περιγράφει στην ανακοίνωσή της η ΕΠΟ, για τα όσα συνέβησαν και λέχθηκαν το πρωί στο Πάρκο Γουδί, όταν η...απροσκάλεστη αντιπροσωπεία της ΟΔΠΕ εισέβαλε στα Γραφεία θέλοντας να “πάρει στα χέρια της” το θέμα του ορισμού των διαιτητών για την 7η αγωνιστική της Super League. Αν και σύμφωνα με την Ομοσπονδία των Διαιτητών απλώς ήθελαν να βοηθήσουν τον Σαραϊδάρη και όχι να του υποδείξουν ποιους ρέφερι να όριζε στα ματς!!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ είναι πολύ σκληρή, οι καταγγελίες της πολύ σοβαρές ενώ “φιλοξενεί” και στιχομυθία μεταξύ Σπανέα, Καρκοβύρη και ανθρώπων της ιδιωτικές ασφάλειας.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία οι Καραμάνης, Σπανέας, Καρκοβύρης προχώρησαν σε προσχεδιασμένη μπούκα στους χώρους που στεγάζονται η ΚΕΔ/ΕΠΟ και η Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών Super League στο Πάρκο Γουδή (από τον... ακάλυπτο χώρο και όχι από την κανονική είσοδο), δεν έδωσαν αρχικά τα ονόματά τους ενώ τους κατηγορεί επίσης για τσαμπουκάδες, μαφιόζικες και ιταμές απειλές

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Εξ αφορμής της προκλητικής, βίαιης και παράνομης εισβολής εξωθεσμικών ατόμων στα γραφεία της ΕΠΟ στο πάρκο Γουδή το πρωί της Πέμπτης 13-10-2016 από την Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα παρακάτω.

«Ξεπερνάει κάθε φαντασία, αν και πλέον με τις συμπεριφορές συγκεκριμένων όλα είναι πιθανά αφού είναι γνωστό πως… το βαρέλι τους δεν έχει πάτο, η σημερινή εισβολή και η τσαμπουκαλίδικη απόπειρα επιβολής εκ μέρους τους ενεργειών και αποφάσεων (εκτός καταστατικού και κανονισμών) από την πλευρά εξωθεσμικών στο χώρο της διαιτησίας.

Με τρόπο ύπουλο, εμφανώς προσχεδιασμένο αφού είχαν ήδη ενημερώσει και εκπροσώπους ΜΜΕ για την ενέργειά τους αυτή, κάποια άτομα, που δήλωσαν… κατόπιν εορτής ότι ονομάζονται Καραμάνης, Σπανέας και Καρκοβύρης, μπούκαραν (όχι από την κεντρική πύλη που εισέρχονται άπαντες αλλά από ακάλυπτο χώρο) στα γραφεία της Ομοσπονδίας, και παρά το γεγονός ότι ρωτήθηκαν στο γραφείο υποδοχής από την αρμόδια υπάλληλο, πώς ονομάζονται, πώς μπορούν να εξυπηρετηθούν και πού ακριβώς θέλουν να μεταβούν, την αγνόησαν και αυθαίρετα κινήθηκαν προς τους χώρους που στεγάζονται η ΚΕΔ/ΕΠΟ και η Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών Super League.

Όπως ήταν αναμενόμενο η μπούκα αυτή δεν μπορούσε να αφήσει αδιάφορους τους ανθρώπους ασφαλείας της ΕΠΟ, οι οποίοι τους εμπόδισαν με τρόπο εξαιρετικό ευγενικό και τους κάλεσαν να αποχωρήσουν άμεσα, καθώς δεν είχαν καμία απολύτως δικαιολογία για να παρίστανται στο συγκεκριμένο σημείο και παραβίαζαν τον εργασιακό χώρο της Ομοσπονδίας.

Μάλιστα, από τις φωνές και τη συμπεριφορά τους αναστάτωσαν πλήρως έως και τρομοκράτησαν, τόσο τους υπαλλήλους της Ομοσπονδίας, όσο τους παρευρισκόμενους στα γραφεία της ΕΠΟ πολίτες που προσπαθούσαν να εξυπηρετηθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Οι απαντήσεις-απειλές τους στις παροτρύνσεις των ανθρώπων ασφαλείας της ΕΠΟ ήταν οι κάτωθι:

Σπανέας: "Κάνε μια αίτηση στον ΟΑΕΔ για ταμείο ανεργίας γιατί σε λίγο καιρό θα ψάχνεις για δουλειά!"

Καρκοβύρης: "Εγώ είμαι στη νύχτα και ξέρω πολλούς! Είμαι στη Συγγρού και θα σε γ….ω! Έχω γραφείο τελετών και έχω ένα κασόνι να σε περιμένει! Εσένα θα σε θάψω!"

Η απάντηση εκ μέρους των ανθρώπων ασφαλείας της ΕΠΟ σε αυτές τις μαφιόζικες και ιταμές απειλές, πάντα με τρόπο ευγενικό και διακριτικό, ήταν να οδηγηθούν εκτός των γραφείων.

Το περιστατικό αυτό απλώς έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά παρεμφερών γεγονότων εις βάρος της ποδοσφαιρικής νομιμότητας, αλλά και να αποδείξει και φανερώσει το πραγματικό πρόσωπο και συμπεριφορά ποδοσφαιρικών φαντασμάτων του παρελθόντος, που έχουν βρει πρόσφορο έδαφος και επιχειρούν να επανεμφανιστούν στο προσκήνιο υπό τις ευλογίες διαφόρων εξυγιαντών.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα κινηθεί νομικά εις βάρος των παράνομων εισβολέων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ! Χαμός στην ΕΠΟ για τους ορισμούς των διαιτητών

24MEDIA NETWORK