Η Τότεναμ θέλει να στοχεύσει στην κορυφή και αλλάζει σελίδα, περιμένει επενδυτές για μεγάλη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Η διοίκηση της Τότεναμ βλέπει τεράστια προοπτική στο μέλλον του συλλόγου και για αυτό βγαίνει στην αγορά για να... μεταφέρει το μήνυμα.

Tottenham's Harry Kane gestures during the Champions League group D soccer match between Tottenham Hotspur and Sporting CP at Tottenham Hotspur Stadium in London, Wednesday, Oct. 26, 2022. (AP Photo/Ian Walton)
(AP Photo/Ian Walton) AP

Η Τότεναμ θέλει να κάνει το επόμενο βήμα και να εδραιωθεί στην ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και για να ανεβεί αυτό το σκαλοπάτι χρειάζεται να πάρει μία πρωτοβουλία.

Ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, επιβεβαιώνει ότι οι Σπερς βρίσκονται σε συζητήσεις για νέες επενδύσεις: "Για να αξιοποιήσουμε τις μακροπρόθεσμες δυνατότητές μας, ο σύλλογος απαιτεί σημαντική αύξηση της κεφαλαιακής του βάσης".

"Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι σύμβουλοί του βρίσκονται τώρα σε συζητήσεις με υποψήφιους επενδυτές".

Όπως γίνεται κατανοητό, αν η ομάδα του Λονδίνου καταφέρει να πείσει με την προοπτική της άλλους επενδυτές, τότε η αγοραστική και όχι μόνο δύναμή της θα αυξηθεί σημαντικά, όπως επίσης και οι απαιτήσεις.

Ο σύλλογος μπορεί να βρέθηκε μία ανάσα από την κατάκτηση του Champions League το 2019, όμως έκτοτε δεν κατάφερε να "πατήσει" πάνω σε αυτή την εξαιρετική χρονιά. Πλέον, τα δεδομένα αλλάζουν. Αν μπορέσει να προκύψει μία δεύτερη ευκαιρία, η αξιοποίησή της θα είναι καθοριστική για την απογείωση που έμεινε από βενζίνη στο κοντινό παρελθόν.

Διαβάστε περισσότερα

Δεν σταματά ο Ρονάλντο, συνεχίζει ακάθεκτος πετυχαίνοντας χατ τρικ μέσα σε ένα ημίχρονο

Επιστροφή μετά από δύο χρόνια στην εθνική Αγγλίας δίχως υπαρκτή βελτίωση και καλή φόρμα;

News 24/7

24MEDIA NETWORK