Ετοιμάζει σκούπα ο Ράντκλιφ και κάνει ξεκαθάρισμα

11 παίκτες της Γιουνάιτεντ είναι με το ένα πόδι εκτός Μάντσεστερ και αρχίζει η αντεπίθεση.

Manchester United's Rasmus Hojlund celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Luton Town and Manchester United at Kenilworth Road, in Luton, England, Sunday, Feb. 18, 2024. (AP Photo/Ian Walton)
(AP Photo/Ian Walton) AP

Ο Τζιμ Ράντκλιφ φέρεται πως σχεδιάζει ένα τεράστιο καλοκαιρινό ξεκαθάρισμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Υποστηρίζεται ότι ο επικεφαλής της Ineos είναι διατεθειμένος να αφήσει να φύγουν έως και 11 παίκτες της πρώτης ομάδας, καθώς θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα μπορεί να ανταγωνιστεί για την κορυφή της Premier League.

Με την αποχώρηση τόσων παικτών οι “Κόκκινοι Διάβολοι” θα έχουν χρήματα για να επενδύσουν στην ανανέωση της ομάδας αυτό το καλοκαίρι. Ο λόγος είναι πως έχοντας κατά νου τις ανησυχίες για τη συμμόρφωση με τους κανόνες του FFP, ο Ράντκλιφ πρόκειται να εγκρίνει έναν τεράστιο αριθμό πωλήσεων ώστε να μην υπάρξουν περιορισμοί, ενώ παράλληλα θα αποχωρήσουν παίκτες με ακριβά συμβόλαια που είναι όμως κατώτεροι των περιστάσεων αγωνιστικά.

Οι παίκτες

Μερικά από τα ονόματα που φαινομενικά ενδέχεται να δουν την πόρτα της εξόδου έχουν βγει στην επιφάνεια. Αρχικά, ο Άντονι Μαρσιάλ δεν θα του προσφερθεί νέο συμβόλαιο και θα του επιτραπεί να φύγει ελεύθερος. Ο πρώην αρχηγός Χάρι Μαγκουάιρ και το πρώην δίδυμο της Ρεάλ, Ραφαέλ Βαράνε και Κασεμίρο είναι μεταξύ αυτών που θα μπορούσαν να πωληθούν.

Ενώ η Γιουνάιτεντ θα εξετάσει προσφορές για τους Γουαν Μπισάκα, Λίντελοφ και Έρικσεν. Εν τω μεταξύ, οι Βαν ντε Μπεκ, Σάντσο, πελίστρι και Μπράντον Γουίλιαμς είναι αυτή τη στιγμή δανεικοί και φαίνεται πως και εκείνοι θα έχουν τη δυνατότητα να φύγουν στο τέλος της σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα

H Τσέλσι ίσως αποχωρήσει από την Ευρώπη για να μην πληρώσει bonus

Γκουαρντιόλα: Κανείς από την Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να παίξει στην Σίτι εκτός από έναν

News 24/7

24MEDIA NETWORK