Σάλτσμπουργκ: Κατατρόπωσε Μπαρτσελόνα - Ντόρτμουντ κι έκανε δικό της σπουδαίο ταλέντο

Η Σάλτσμπουργκ έχει φτιάξει εξαιρετικό στάτους στις μικρές ηλικίες κι έτσι έπεισε τον Όσκαρ Γκλουκχ να γίνει παίκτης της.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez waits for the start of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villareal at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Oct. 20, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ AP

Εντυπωσιακή κίνηση από την Σάλτσμπουργκ η οποία κλείδωσε την απόκτηση ενός ακόμα σπουδαίου ταλέντου. Πήρε παίκτη για τον οποίο ενδιαφέρονταν ομάδες όπως οι: Μπαρτσελόνα (σ.σ. διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ), Ντόρτμουντ, Μπενφίκα και Ουντινέζε.

Ο λόγος για τον 18χρονο Όσκαρ Γκλουκχ τον μέσο της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Ρομάνο στο ρεπορτάζ του αναφέρει πως οι Αυστριακοί καθάρισαν την υπόθεση με 7.000.000 ευρώ. Επίσης, και ο παίκτης έχει συμφωνήσει στα πάντα με τη νέα του ομάδα και σύντομα αναμένονται οι ανακοινώσεις.

Με την πρώην ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς ο Γκλουκχ μετράει εφέτος 22 συμμετοχές, 6 γκολ και 7 ασίστ. Επίσης, είναι 2 φορές διεθνής με την πρώτη ομάδα του Ισραήλ.

Διαβάστε περισσότερα

Τα κορυφαία μεταγραφικά rumours της ημέρας

Ο Γκουαρντιόλα θέλει τον Λεάο στην Σίτι μέσω ανταλλαγής που θα προκαλέσει αίσθηση

Η Τσέλσι κοροϊδεύει στα ίσα το FFP με το τρικ amortization

News 24/7

24MEDIA NETWORK