Έβερτον: Ο Πίκφορντ υπογράφει το συμβόλαιο του απόλυτου στρατιώτη

Σύμφωνα με τους Times ο Τζόρνταν Πίκφορντ αναμένεται υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Έβερτον η οποία φλερτάρει με τον υποβιβασμό.

Everton's goalkeeper Jordan Pickford looks out during the English Premier League soccer match between Leeds United and Everton, at Elland Road Stadium in Leeds, England, Tuesday, Aug. 30, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Τζόρνταν Πίκφορντ AP PHOTO/JON SUPER

Ο βασικός τερματοφύλακας της εθνικής Αγγλίας, Τζόρνταν Πίκφορντ ετοιμάζεται να υπογράψει νέα συμφωνία με την Έβερτον έως το 2027, σύμφωνα με τους Times. Πιστός στρατιώτης ο έμπειρος γκολκίπερ.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον την υπόθεσης είναι ένα -σύμφωνα πάντα με το προαναφερθέν Μέσο- ότι ο 28χρονος κίπερ στο νέο του συμβόλαιο δεν πρόκειται να συμπεριλάβει οποιαδήποτε ρήτρα που να αφορά τον ενδεχόμενο υποβιβασμό της Έβερτον. Μην ξεχνάμε πως τα Ζαχαρωτά βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Εφόσον επιβεβαιωθεί το αγγλικό ρεπορτάζ, τότε ο παίκτης δεν θα έχει συμφωνήσει για παράδειγμα να φύγει με κάποιο συγκεκριμένο ποσό εάν η ομάδα του υποβασιστεί ή ακόμα και να μείνει ελεύθερος που συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις.

Οπότε σε πρώτη φάση το κλαμπ θα έχει τον πρώτο λόγο για να καθορίσει την τιμή πώλησης του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε περισσότερα

Γκβάρντιολ: Έτοιμος να σμπαραλιάσει το ρεκόρ του Μαγκουάιρ

Ίντερ: Ο Λουκάκου σήκωσε τα 103 κιλά του και δικαιώθηκε

Πόρτο: Ούτε στην Super League 1 τόσο γερασμένη άμυνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK