Εξομολόγηση Καβάνι: Άρχισε τον ψυχολόγο μετά το 6-1 της Μπάρτσα στην Παρί

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε ο επιθετικός της Βαλένθια, Έντινσον Καβάνι όσον αφορά στα προβλήματα που του προκάλεσε το 6-1 της Μπάρτσα με την Παρί το 2017 και χρειάστηκε να δει ψυχολόγο.

Uruguay's Edinson Cavani looks on before a 2018 World Cup qualifying soccer match against Brazil in Montevideo, Uruguay,Thursday, March 23, 2017. Brazil won the game 4-1. (AP Photo/Matilde Campodonico)
Ο Έντινσον Καβάνι ASSOCIATED PRESS

Στο ισπανικό Revelo μίλησε ο σπουδαίος επιθετικός από την Ουρουγουάη, Έντινσον Καβάνι και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός πως επισκέπτεται ψυχολόγο τα τελευταία χρόνια.

Ο στράικερ της Βαλένθια αποκάλυψε πως ένιωσε την ανάγκη να δει ειδικό μετά από την ανατροπή που έκανε η Μπαρτσελόνα στην Παρί (6-1) το 2017.

Στην εξομολόγησή του ο Καβάνι τόνισε πως επηρεάστηκε πολύ από την εξέλιξη εκείνης της βραδιάς. Ο Καβάνι έφτασε σε σημείο να πιστεύει πως έχει κάποιο πρόβλημα στο κεφάλι του και επισκέφθηκε πρώτα τον γιατρό των Παριζιάνων ο οποίος του είχε πει "...αυτό που σου συμβαίνει είναι κάτι που του παθαίνουν οι άνθρωποι σε διάφορες εποχές..."

Και συνέχισε την περιγραφή του "...με επηρέασε πολύ. Σε πέντε λεπτά άλλαξαν όλα όσα κάναμε. Μεγάλο πλήγμα που δεν μπορείς να το ελέγξεις. Λόγω του ποδοσφαίρου αγγίζει κι άλλα σημεία του ατόμου. Συμπτώματα άγχους, κρύος ιδρώτας. Είχα νιώσει ζάλη όταν με πήρε ο ύπνος και φοβόμουν να κοιμηθώ..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σακίρα - Πικέ: Δίπλα δίπλα ούτε για αστείο, σε αποστάση ασφαλείας σε αγώνα του γιου τους

Ιστοσελίδα ενηλίκων πληρώνει απίστευτο ποσό στην Έβερτον για την ονοματοδοσία του γηπέδου

News 24/7

24MEDIA NETWORK