Ιστοσελίδα ενηλίκων πληρώνει απίστευτο ποσό στην Έβερτον για την ονοματοδοσία του γηπέδου

Μία ιστοσελίδα ενηλίκων φέρεται έτοιμη να πληρώσει ένα τεράστιο ποσό στην Έβερτον για να πάρει την ονομαδοτοσία του νέου γηπέδου. Το νούμερο ζαλίζει.

Everton fans shout slogans during the English Premier League soccer match between Everton and Crystal Palace at Goodison Park in Liverpool, England, Thursday, May 19, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Οπαδοί της Έβερτον πανηγυρίζουν για την ομάδα τους AP PHOTO/JON SUPER

Ο κακός χαμός συμβαίνει στα αγγλικά Μέσα (βλ. Mirror) από τη στιγμή που κυκλοφόρησε η είδηση πως ιστοσελίδα ενηλίκων έχει πλησιάσει την Έβερτον με πάρα πολλά χρήματα ώστε να εξασφαλίσει την ονοματοδοσία του νέου της γηπέδου στο οποίο σχεδιάζει να μπει το 2024/2025.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η ιστοσελίδα με το πονηρό περιεχόμενο, διαθέτει για να "χτυπήσει" τα δικαιώματα ποσό που φτάνει τα 200.000.000 ευρώ. Η πρόταση αφορά συνεργασία 10 ετών με πληρωμή 20.000.000 ευρώ ετησίως στην Έβερτον.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα "ζαχαρωτά" έχουν ανοιχτεί στην αγορά για να βρουν χορηγό ονοματοδοσίας του πανάκριβου γηπέδου τους. Η αξία του έργου, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο Νησί, ανέρχεται στα 550.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λάθος ο Μανωλάς, έξαλλος ο Πιάνιτς τα έψαλε στον φίλο του

Ντάνι Άλβες: Ετών 39 με κορμί για επιστημονική μελέτη

Μαξ Φερστάπεν: Η Κέλι του παγκόσμιου πρωταθλητή τρέχει με χίλια

News 24/7

24MEDIA NETWORK