Σακίρα - Πικέ: Δίπλα δίπλα ούτε για αστείο, σε αποστάση ασφαλείας σε αγώνα του γιου τους

Ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα παρακολούθησαν αγώνα μπέιζμπολ του γιου τους αλλά προτίμησαν να βρεθούν σε μία άβολη απόσταση ασφαλείας.

FC Barcelona's Gerard Pique, center left, sits with Colombia singer Shakira, center right, during a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Osasuna at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, April 23, 2011. (AP Photo/Manu Fernandez)
Παλιές εποχές με την Σακίρα και τον Πικέ μαζί ASSOCIATED PRESS

Η σκανδαλοθυρική Sun ασχολείται με το θέμα των Πικέ - Σακίρα οι οποίοι χώρισαν τον Ιούνιο, έπειτα από 12 χρόνια κοινής πορείας. Το ζευγάρι δεν κατάφερε να ενώσει έστω και τυπικά ούτε το ένα από τα παιδιά τους σε αγώνα μπέιζμπολ. Αμφότεροι βρέθηκαν στο γήπεδο, αλλά προτίμησαν να κρατήσουν απόσταση ασφαλείας, κάτι που χαρακτηρίστηκε έως και άβολο.

Το ζευγάρι έχει χωρίσει με επεισοδιακό τρόπο, καθώς δημοσιεύματα ήθελαν τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα να είναι άπιστος στην Κολομβιανή σταρ. Παρ' όλα αυτά το ζευγάρι έβγαζε προς τα έξω πως θα κρατήσουν φιλικές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους κάτι που από την κοινή τους παρουσία στον αγώνα του μικρού Μίλαν δεν φάνηκε και τόσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ιστοσελίδα ενηλίκων πληρώνει απίστευτο ποσό στην Έβερτον για την ονοματοδοσία του γηπέδου

Ντάνι Άλβες: Ετών 39 με κορμί για επιστημονική μελέτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK