Φέλιξ: Δύσκολα μένει στην Τσέλσι, αυτή η ομάδα της Premier League τον θέλει

Λιγοστεύουν οι πιθανότητες παραμονής του Ζοάο Φέλιξ στην Τσέλσι με την Νιούκαστλ να είναι πρόθυμη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Ατλέτικο προκειμένου να τον κάνει δικό της το ερχόμενο καλοκαίρι.

Chelsea's Joao Felix leaves the pitch after receiving a red card during the English Premier League soccer match between Fulham and Chelsea at the Craven Cottage stadium in London Thursday, Jan. 12, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
Ο Ζοάο Φέλιξ με τη φανέλα της Τσέλσι AP

Μία από τις πιο ηχηρές κινήσεις της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου έκανε η Τσέλσι καθώς απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την Ατλέτικο Μαδρίτης τον Ζοάο Φέλιξ.

Παρά τις αρχική επιθυμία της Τσέλσι να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή, φαίνεται πως το κλίμα έχει αλλάξει και η παραμονή του στους μπλε έχει δυσκολέψει αρκετά.

Ο βασικός λόγος είναι πως η αγγλική ομάδα δεν μπορεί να "ανοιχτεί" οικονομικά σε άλλη μία μεταγραφική περίοδο καθώς θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα με το FFP ενώ το έργο έχει δυσκολέψει και το γεγονός πως η ομάδα δεν θα συμμετάσχει στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Πάντως, οι Άγγλοι δεν φέρεται πως έχουν μείνει ικανοποιημένοι και με τις εμφανίσεις του ποδοσφαιριστή, παρά το καλό του ξεκίνημα.

Ο παίκτης ακόμα και αν επιστρέψει στην Ατλέτικο δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Ντιέγκο Σιμεόνε και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βρίσκεται στα βασικά πλάνα της ομάδας, κάτι που έχει "ταρακουνήσει" την ευχαρίστη έκπληξη της φετινής Premier League.

Ο λόγος για την Νιούκαστλ, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα του Cadena SER, που αναπαράγει και το FootMercato, θέλει να κάνει δικό της τον Φέλιξ και είναι διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Ατλέτικο οι οποίες κυμαίνονται περίπου στα 90.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως ο Πορτογάλος αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Ατλέτικο Μαδρίτης και μία από τις πιο δαπανηρές στην ιστορία καθώς οι Ροχιμπλάνκος έβγαλαν από τα ταμεία τους το 2019 το ποσό των 127.000.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους από την Μπενφίκα.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσάμπι Αλόνσο: Αθόρυβα "τρελαίνει" τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με τα κατορθώματά του

Νεϊμάρ: Υποσχέθηκε την επιστροφή του στην μεγάλη του αγάπη

Ανατριχίλα! "Σεισμός" στο Ολίμπικο στο άκουσμα του ονόματος του Μουρίνιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK