Φιορεντίνα: Πολύ κακό για το τίποτα με Σοφιάν Άμραμπατ

Ο Άμραμπατ έδειχνε πως θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα πάρει μεταγραφή μέσω του Μουντιάλ 2022, αλλά γύρισε το έργο.

From left, Morocco's Nayef Aguerd, Croatia's Andrej Kramaric, Morocco's Romain Saiss, and Morocco's Sofyan Amrabat eye the ball during the World Cup group F soccer match between Morocco and Croatia at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Wednesday, Nov. 23, 2022. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Ο Σοφιάν Άμραμπατ AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Σοφιάν Άμραμπατ: Λίβερπουλ; Παρί; Ατλέτικο; Μπαρτσελόνα; Φιορεντίνα! Δεν κουνιέται από τους Βιόλα ο Μαροκινός μέσος τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Ούτε αυτός, αλλά ούτε και ο Γκονζάλες.

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε μέσω του DAZN ο CEO της Φιορεντίνα, Μπαρόνε: "Μπορώ να επιβεβαιώσω πως ο Σοφιάν Άμραμπατ και ο Νίκο Γκονζάλες δεν είναι προς πώληση. Ο πρόεδρος το έχει πει ήδη. Επιβεβαιώνω το ίδιο για τους Γκονζάλες και Άμραμπατ".

Αυτά ήταν τα λόγια του παράγοντα της Φιορεντίνα κι κάπως έτσι κλείνει το μεταγραφικό κεφάλαιο του Ιανουαρίου για τους δύο εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Ο Άμραμπατ έχει κάνει εκπληκτικό Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 και τ' όνομά του πράγματι συνδέθηκε με κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι πάντα δύσκολη για μεγάλες υποθέσεις. Οι ομάδες ζητούν αξιώνουν περισσότερα χρήματα και ο χρόνος για ν' αρχίσει και να ολοκληρωθεί μία συμφωνία είναι ελάχιστος σε σύγκριση με το καλοκαίρι. Το συμβόλαιο του Μαροκινού εκπνέει το 2024, ενώ υπάρχει και οψιόν ανανεώσης για έναν ακόμη χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα

Άρσεναλ: Φλερτ με τον τίτλο, φλερτ και με world class επιθετικό από την Γιουβέντους

Τσέλσι: Είναι υπό αμφισβήτηση, αλλά αυτός έπεισε τον Μούντρικ για το hijack της χρονιάς

Ο Τζέραρντ διαπραγματεύεται για να γίνει προπονητής του Λεβαντόφσκι

News 24/7

24MEDIA NETWORK