Φιρμίνο: Πού θα παίξει ο "Μπόμπι" τώρα που φεύγει από την Λίβερπουλ

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο αποχωρεί από την Λίβερπουλ και προσπαθούμε να βρούμε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Liverpool's Roberto Firmino celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League Group A soccer match between Rangers and Liverpool at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Wednesday, Oct. 12, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο WEDNESDAY, OCT. 12, 2022. (AP PHOTO/SCOTT HEPPELL)

Παρότι ο Κλοπ ήθελε να κρατήσει τον Ρομπέρτο Φιρμίνο στο Λίβερπουλ και τα επόμενα χρόνια, τελικά ο Βραζιλιάνο ενημέρωσε τον Γερμανό -σύμφωνα με τα ρεπορτάζ- πως η επιθυμία του είναι ν' αποχωρήσει το καλοκαίρι. Με απλά λόγια δεν ανανεώνει και πάει όπου θέλει.

Πού θα είναι όμως αυτό το όπου; Όλο αυτό το διάστημα που ο κόσμος ασχολείται με το "μένω ή φεύγω" του Φιρμίνο, πολλά είναι τα δημοσιεύματα που έχουν συνδέσει τ' όνομά του με διάφορες ομάδες ανά τον κόσμο. Ο "Μπόμπι" στα 31 συνεχίζει να αποτελεί αξιόπιστη λύση για την επίθεση κάθε προπονητή.

Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει άρθρα που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο της Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Επίσης, ο πολύπειρος επιθετικός κάνει γκελ στις κορυφαίες τουρκικές ομάδες όπως είναι οι Φενέρ και Γαλατά. Το γραφείο που τον εκπροσωπεί μάλιστα δουλεύει έντονα στην περιοχή.

Από εκεί και πέρα και μεγαλύτερες ομάδες έχουν "παίξει" για τον Φιρμίνο: Για παράδειγμα η Ίντερ τον μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, αλλά και η Ντόρτμουντ πρόσφατα. Σε κάθε περίπτωση το μέλλον ενός τόσο ποιοτικού ποδοσφαιριστή θ' απασχολήσει μέχρι να προκύψει... γάμος. Πάντως, και η Ατλέτικο φέρεται να ρίχνει καιρό τώρα ματιές στην περίπτωσή του.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουβέντους: Δεν δίνει 22 εκατ. για Παγκόσμιο Πρωταθλητή, επιστρέφει στην ομάδα των αστέρων

Ο Ικάρντι "ανέβασε" ημίγυμνη φωτογραφία της Νάρα και το μετάνιωσε

Τσέλσι: Ο τεχνικός διευθυντής της Μπράιτον έκανε τρελή αποκάλυψη για τα τηλεφωνήματα των "Μπλε"

News 24/7

24MEDIA NETWORK