Τσέλσι: Ο τεχνικός διευθυντής της Μπράιτον έκανε τρελή αποκάλυψη για τα τηλεφωνήματα των "Μπλε"

Στις φήμες που θέλουν την Τσέλσι να προσεγγίζει την Μπράιτον για τον Ρομπέρτο ντε Ζέρμπι απάντησε ο τεχνικός διευθυντής της Μπράιτον, λέγοντας πως έχει ζητήσει ακόμα και από προσωπικό καθαριότητας να προσέχει.

American businessman Todd Boehly attends the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 22, 2022.(AP Photo/Alastair Grant)
Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπέλι AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Σε αναζήτηση προπονητή φέρεται πως βρίσκεται η ομάδα της Τσέλσι, καθώς τα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουν δυσκολέψει το έργο του προπονητή της ομάδας, Γκράχαμ Πότερ.

Η Τσέλσι παρά το γεγονός πως αφήνει να εννοηθεί ότι δεν τίθεται θέμα Πότερ αυτή τη στιγμή, φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για το διάδοχο του Άγγλου προπονητή.

Ένας από αυτους που βρίσκονται στη λίστα της ομάδας είναι και ο νυν προπονητής της Μπράιτον, Ρομπέρτο ντε Ζέρμπι, ο οποίος διαδέχτηκε τον Πότερ στον πάγκο της ευχάριστης έκπληξης της φετινής Premier League.

Για τον ντε Ζέρμπι μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της Μπράιτον, Πολ Μπάρμπερ αποκαλύπτοντας πως τα τηλεφωνήματα από τη Τσέλσι το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά συχνά και "φοβαται" και για άλλα μέλη του προσωπικού της ομάδας.

"...Είμαι χαρούμενος όταν χτυπάει το τηλέφωνό μου από τη Τσέλσι, εκτός από όταν είναι για τους προπονητές μας. Έχω ζητήσει από το προσωπικό καθαριότητας να είναι προσεκτικό, μπορεί να κινηθούν και γι αυτό..."

Διαβάστε Περισσότερα

Ίντερ: Ο Τσαλχάνογλου πιέζει για να φέρει παικταρά με παρελθόν στη μισητή αντιπάλο

Το ποδόσφαιρο είχε ξεχάσει την ύπαρξή του και τώρα αυτός φέρνει εμφύλιο στο Μιλάνο

Ο Ικάρντι "ανέβασε" ημίγυμνη φωτογραφία της Νάρα και το μετάνιωσε

News 24/7

24MEDIA NETWORK