Φιρμίνο: Το MLS τον θέλει αντίπαλο με τον... Μέσι

Για την απόκτηση του Ρομπέρτο Φιρμίνο αναμένεται να κινηθεί το ερχόμενο διάστημα η Los Angeles F.C σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τόνι Χουανμάρτι.

Liverpool's Roberto Firmino exercises during warmup before the Champions League final soccer match between Liverpool and Real Madrid at the Stade de France in Saint Denis near Paris, Saturday, May 28, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Μπόμπι Φιρμίνο με τη φανέλα της Λίβερπουλ AP

Στο MLS και την Ίντερ Μαϊάμι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λιονέλ Μέσι, παρά τις έντονες πιέσεις που δέχτηκε από την Αλ Χιλάλ αλλά και τις προσπάθειες που κατέβαλε η Μπαρτσελόνα.

Οι ομάδες της διοργάνωσης θέλουν να εκμεταλλευτούν τον χαμό που γίνεται με την άφιξη του Αργεντίνου και έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για μεγάλα αστέρια του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η αρχή έγινε με τους Μπούσκετς και Ντι Μαρία, οι οποίοι βρίσκονται στην κορυφή της λίστας της Ίντερ Μαϊάμι, χωρίς όμως να υπάρχει, προς το παρόν κάποια συμφωνία.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τόνι Χουανμάρτι, για το μπαμ πάει και η Los Angeles F.C καθώς αναμένεται να καταθέσει άμεσα πρόταση για τον πρώην άσο της Λίβερπουλ, Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός κινείται ελεύθερος στην αγορά, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως βρίσκεται στα ραντάρ αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων αλλά και συλλόγων από τη Σαουδική Αραβία.

Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποχώρησε από τους "κόκκινους" καθώς ήθελε να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο σε 35 εμφανίσεις είχε 13 γκολ και 5 ασίστ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Πάει για επτά προσθήκες, οι τρεις που έχουν κλείσει και οι άλλες υποθέσεις

Αζάρ: Οπαδοί της παλιάς του αγάπης κάνουν εκστρατεία για την μεγάλη επιστροφή

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ "έδιωξε" τον Κεϊτά αλλά αυτός συνεχίζει στο κορυφαίο επίπεδο

News 24/7

24MEDIA NETWORK