Φλερτάρει με απόσυρση από την προπονητική σε περίπτωση που αμαυρωθεί το όνομά του

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο "απασφάλησε" ενάντια στον δήμαρχο που τον κατηγορεί για βιαιοπραγίες μετά από επεισόδιο σε παιδικό τουρνουά.

Porto's head coach Sergio Conceicao gestures during the Champions League group B soccer match between FC Porto and Liverpool at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Tuesday, Sept. 28, 2021. (AP Photo/Luis Vieira)
(AP Photo/Luis Vieira) AP

Το περιστατικό μεταξύ του δημάρχου της Ισπανικής Καρτάγια και του Πορτογάλου προπονητή της Πόρτο, σε παιδικό τουρνουά στο οποίο συμμετείχε ο γιος του τελευταίου, προκάλεσε αναστάτωση και αναμένεται να ξεκαθαριστεί δικαστικά η υπόθεση.

Ωστόσο, πρόσφατες δηλώσεις του Σέρτζιο Κονσεϊσάο εξέπληξαν, αφού ο ίδιος δήλωσε πως είναι ικανός να φτάσει μέχρι και στην επιλογή της απόσυρσης από την προπονητική σε περίπτωση που χρειαστεί να αποδείξει πως το όνομά του είναι καθαρό.

Μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης, ο Πορτογάλος δήλωσε: "Θα εγκαταλείψω το ποδόσφαιρο αν πρέπει να αποδείξω την αλήθεια. Η τιμή μου, αυτό που είμαι ως άνθρωπος, ως πατέρας, είναι πολύ πιο σημαντικό.

Οι δηλώσεις

"Πάντα συνόδευα τα παιδιά μου στα ταξίδια τους. Είχα δύο από τα παιδιά μου που έπαιζαν σε διαφορετικούς συλλόγους και πάντα με σέβονταν πολύ. Τους επισκεπτόμουν και παρακολουθούσα κάποια παιχνίδια..., ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Αυτό είναι εξαντλητικό.

"Πρόκειται για ψευδείς και ψεύτικες κατηγορίες από κάποιον που θα έπρεπε να έχει την ευθύνη και το καθήκον να είναι πρόσωπο ανώτερο στην Ισπανία, κάτι που δεν γνώριζα. Οι δικηγόροι μου βρίσκονται στην Ισπανία για να κάνουν αυτό που πρέπει να γίνει.

Για τον Δήμαρχο δήλωσε: "Επιτέθηκε, όχι μία, αλλά πολλές φορές, σε έναν 22χρονο νεαρό άνδρα που τυχαίνει να είναι ο γιος μου. Στη συνέχεια προχώρησε σε ένα μπαράζ ψεμάτων και κατηγοριών που πρακτικά όλα έχουν διαψευστεί από τους παρευρισκόμενους. Τελικά, έχασε την αφήγηση των δηλώσεών του λόγω του όγκου των ψεμάτων, τα οποία προκάλεσαν τεράστια ζημία στη δική μου και σε άλλες οικογένειες, στο τουρνουά και στην πόλη".

Διαβάστε περισσότερα

Κάποιος "νεαρός" ξεπέρασε αθόρυβα τον Ράιαν Γκιγκς και ονειρεύεται κούπα, το ταλέντο υπήρχε και η μεθοδευμένη σκληρ...

Πιθανή αλλαγή στην διοίκηση της Τσέλσι, ο Μπόελι στον αέρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK