Ο Κονσεϊσάο κατηγορείται για βιαιοπραγίες εναντίον διαιτητή, αστυνόμων και ενός Ισπανού δημάρχου μετά από καυγά σε παιδικό τουρνουά του γιού του προπονητή

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να κινηθεί δικαστικώς για τις εν λόγω κατηγορίες εναντίον του.

Porto's head coach Sergio Conceicao watches on the bench prior the UEFA Champions League Group H soccer match between Shakhtar Donetsk and FC Porto in Hamburg, Germany, Tuesday, Sept. 19, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
(AP Photo/Martin Meissner) AP

Αναστάτωση στην Πόρτο προκάλεσαν οι κατηγορίες εναντίον του προπονητή των "Δράκων" μετά το συμβάν στο οποίο φαίνεται να πρωταγωνίστησε ο ίδιος ο Σέρζιο Κονσεϊσάο.

Ο Πορτογάλος κατηγορήθηκε από τον δήμαρχο της ισπανικής πόλης Καρτάγια ότι χτύπησε έναν διαιτητή, αστυνομικούς και τον ίδιο. Ο 49χρονος τεχνικός κατέθεσε τη δική του καταγγελία εναντίον του δημάρχου, Μανουέλ Μπαρόζο, λέγοντας ότι έσπρωξε έναν από τους γιους του.

Η Πόρτο επιβεβαίωσε ότι ο Κονσεϊσάο θα κινηθεί νομικά για δυσφήμιση, αφού άκουσε την εξιστόρηση της εκδοχής των γεγονότων από τον δήμαρχο στο ισπανικό ραδιόφωνο. Ο σύλλογος υποστηρίζει ότι ο τεχνικός τους πήγε να ρωτήσει τον διαιτητή για ένα περιστατικό και ο Μπαρόζο στη συνέχεια έσπρωξε τον γιο του, με αποτέλεσμα ο προπονητής να επέμβει για να διακόψει τη διαμάχη αυτή.

Μια δήλωση του δικηγόρου του Πορτογάλου ανέφερε: "Ο Κονσεϊσάο δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση: "Χθες, αμέσως μετά τα γεγονότα, κατατέθηκε ποινική μήνυση κατά του δημάρχου Μάνουελ Μπαρόζο για απόπειρα επίθεσης κατά του γιου του Κονσεϊσάο".

"Αρνούμαστε τις κατηγορίες του ίδιου δημάρχου, οι οποίες δεν έχουν καμία βάση στην αλήθεια. Λαμβάνοντας υπόψη τις ειδήσεις που δημοσιεύτηκαν στο μεταξύ, θα προχωρήσουμε και σε μήνυση για συκοφαντικούς ισχυρισμούς κατά του δημάρχου...".

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αζάρ επιστρέφει σε πρωτάθλημα που συμμετέχουν οι Ιμπραίμοβιτς, Νεϊμάρ και Μάριο Γκέτσε, εμπνευστής της ιδέας ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μπάρτσα

Η ομάδα του Κώστα Μανωλά αφήνει ελεύθερο τον θρυλικό, μουντιαλικό Οτσόα, εκείνος συνεχίζει δίχως δισταγμούς την καριέρα του κάτω από τα γκολπόστ

News 24/7

24MEDIA NETWORK