Φρενίτιδα, οι μεγάλοι της Ευρώπης απλώνουν εκατομμύρια για τον 16χρονο Έντρικ του Άμπελ Φερέιρα

Ο επιθετικός, Έντρικ που αγωνίζεται στην Παλμέιρας έχει γεννηθεί το 2006, έχει ήδη σκοράρει με την πρώτη ομάδα και τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης δίνουν σφοδρή μάχη για την υπογραφή του όταν γίνει 18 ετών.

Φρενίτιδα, οι μεγάλοι της Ευρώπης απλώνουν εκατομμύρια για τον 16χρονο Έντρικ του Άμπελ Φερέιρα
PRINT SCREEN/DIARIO SPORT OFFICIAL YOUTUBE ACCOUNT

Ποιος είναι ο επιθετικός, Έντρικ που έχει τρελάνει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη; Για όσους δεν το γνωρίζετε πρόκειται για ποδοσφαιριστή της Παλμέιρας ο οποίος γεννήθηκε το 2006, παίζει ήδη στο ανδρικό και το βράδυ της Τρίτης (25/10) έγραψε ιστορία καθώς σκόραρε κιόλας.

Στο ματς κόντρα στην Αθλέτικο βρήκε δίχτυα και έγινε ο νεότερος που πετυχαίνει κάτι ανάλογο με την ομάδα αυτή (16 ετών, 3 μηνών και 4 ημερών), παράλληλα είναι ο νεότερος σκόρερ στην Βραζιλία με γκολ στην πιο σημαντική διοργάνωση της χώρας! Εάν συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο τότε έχει κι άλλο ρεκόρ να σπάσει...

Μπορεί τον Έντρικ οι γνωρίζοντες να το μαθαίνουν τώρα ώστοσο από καιρό οι σκάουτ των κορυφαίων ομάδων τρέχουν πανικόβλητοι στην Βραζιλία για να τον παρακολουθήσουν και να προλάβουν τους υπόλοιπους. Ο νεαρός έχει συμβόλαιο με την Παλμέιρας στο οποίο συμπεριλαμβάνεται ρήτρα 60.000.000 ευρώ.

Στην Ισπανία έγραψαν ήδη από το πρωί της Τετάρτης (26/10) ότι Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν "πλακώνονται" στο παρασκήνιο για να πείσουν τον 16χρονο όταν γίνει 18 να τους πει "ναι". Τα χρήματα που αποζητά η Παλμέιρας για τον Έντρικ δεν είναι κάτι για τις δύο προαναφερθείσες ομάδες.

Αυτός είναι ο Έντρικ

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ικάρντι απέλυσε την Νάρα και της κόβει τη γιγάντια προμήθεια της μεταγραφής του

Φως στο Τούνελ: Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Ζιντάν

News 24/7

24MEDIA NETWORK