Φως στο Τούνελ: Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως σύντομα θα επιστρέψει στους πάγκους. Μετά από 17 μήνες αποχής ποια θα είναι η ομάδα που θα αναλάβει ο θρύλος του ποδοσφαίρου.

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane sits on the bench during a Spanish Copa del Rey soccer match between Real Madrid and Real Sociedad at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Thursday, Feb. 6, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Ζιζού όταν ήταν προπονητής της Ρεάλ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου Ζινεντίν Ζιντάν αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως σύντομα θα επιστρέψει στην προπονητική. Ο Ζιζού ως προπονητής δούλεψε στην Ρεάλ Μαδρίτης με απόλυτη επιτυχία. Με εκείνη την ομάδα που ήταν φόβος και τρόμος κατέκτησε τρία σερί Champions League και έγραψε ιστορία.

Από την τελευταία του θητεία στη Μαδρίτη πέρασαν 17 μήνες και με τη δήλωσή του αυτή ο Γάλλος... ξεσήκωσε τους πάντες για να ψάξουν να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Υπάρχουν πάγκοι με τους οποίους ο Ζιζού φλερτάρει διαχρονικά. Επιχειρούμε να επεξεργαστούμε την πληροφορία του Ζιντάν και να φτιάξουμε μία λίστα με πιθανούς προορισμούς.

Οι τρεις επικρατέστερες

Φαβορί για τους περισσότερους αποτελεί η θέση του προπονητή στην εθνική ομάδα της Γαλλίας. Το συμβόλαιο του Ντιντιέ Ντεσάμπ ολοκληρώνεται μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Από εκεί και πέρα, ως δεύτερη επικρατέστερη ομάδα, θεωρούμε την Γιουβέντους, παλιά αγάπη του Ζιζού και σε συνδυασμό με την κρίση που επικρατεί στον πάγκο και τον Αλέγκρι να μην νιώθει καθόλου ασφαλής, πολλά μπορεί να συμβούν.

Πάντα στο κάδρο και η Παρί Σεν Ζερμέν. Η γαλλική ομάδα είχε προσπαθήσει να πάρει τον Ζιντάν παλαιότερα χωρίς επιτυχία. Στους ιδιοκτήτες αρέσουν οι λαμπερές προσθήκες και σε περίπτωση που ο Γκαλτιέ δεν πετύχει τότε μία τέτοια φανταχτερή προσθήκη και με εμπειρία στις κατακτήσεις Champions League -διακαής πόθος των Παριζιάνων- θα ήταν άκρως δελεαστική για τους ανοιχτοχέρηδες παράγοντες της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας.

Το αουτσάιντερ, αλλά...

Αουτσάιντερ, θα χαρακτηρίζαμε την Μπάγερν. Δημοσιεύματα θέλουν τον Νάγκελσμαν σε δύσκολη θέση και τον Τόμας Τούχελ έτοιμο ν' αναλάβει. Το ποδόσφαιρο, βέβαια, είναι γεμάτο ανατροπές και ίσως κάποια έκπληξη εκτός κάδρου να μας περιμένει και για την περίπτωση του Ζιντάν.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ρονάλντο προτιμά να γίνει συμπαίκτης με Κβαρατσχέλια στην Νάπολι

"Χρυσάφι" στα πόδια των προπονητών, τα αστρονομικά ποσά που έχουν πληρωθεί για μεταγραφή κόουτς

Οι ψήφοι του Μέσι για τον καλύτερο νέο παίκτη αποκαλύφθηκαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK