Γαλατασαράι: Ασταμάτητοι οι Τούρκοι, πήραν τους "πάντες" και ανανεώνουν και το μεγάλο τους στοίχημα

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Σάσα Μποέ κινείται η Γαλατασαράι σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νικολό Σίρα.

Γαλατασαράι: Ασταμάτητοι οι Τούρκοι, πήραν τους "πάντες" και ανανεώνουν και το μεγάλο τους στοίχημα
Ο Σάσα Μποέ με τη φανέλα της Γαλατασαράι AP

Κινήσεις από το πάνω ράφι έκανε η Γαλατασαράι στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο αποκτώντας, μεταξύ άλλων, τους Ζαχά, Ζίγες, Ανχελίνο αλλά και Ικάρντι την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην τουρκική ομάδα αλλά αργότερα αποκτήθηκε αντί 10.000.000 ευρώ από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Πέρα από τα μεγάλα ονόματα που πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Γαλατασαράι, κατάφερε να διατηρήσει και αρκετούς από τους πρωτοκλασάτους παίκτες των προηγούμενων χρόνων. Ανάμεσά τους και ο Σάσα Μποέ ο οποίος αποκτήθηκε από την Ρεν αντί μόλις 1.000.000 ευρώ και έχει καταφέρει να εκτοξεύσει τη χρηματιστηριακή του αξία αλλά και να απασχολεί αρκετά από τα κορυφαία κλαμπ.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νικολό Σίρα, η διοίκηση της τουρκικής ομάδας σκοπεύει να καλέσει άμεσα τον 23χρονο Γάλλο προκειμένου να ανανεώσει τη συνεργασία του μαζί του τουλάχιστον μέχρι το 2027.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Μποέ έχει πραγματοποιήσει ήδη 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας ήδη ένα γκολ στο ενεργητικό του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Λήγει το deadline για Μπόατενγκ, πιέζει ο Τούχελ, τι σκέφτεται η διοίκηση

Η Άιντραχτ θέλει να φέρει τον "νέο" Χάλαντ για αντί - Κόλο Μουανί

Κάποτε άνηκε στη "χρυσή γενιά" του Πεπ, τώρα στα 36 του τρέλανε την Ευρώπη από το... πουθενά

News 24/7

24MEDIA NETWORK