Γαλατάσαράι: Κινήθηκε στο... παρά πέντε και για άσο της Μπαρτσελόνα

Για την απόκτηση του Ινιάκι Πένια κινήθηκε η Γαλατάσαράι λίγο πριν από την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Manchester City's Julian Alvarez, left, is challenged by Barcelona's goalkeeper Inaki Pena during a charity friendly soccer match between Barcelona and Manchester City at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Aug. 24, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Ινάκι Πένια AP

Μία από τις καλύτερες κινήσεις της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου έκανε η Γαλατάσαράι καθώς προχώρησε στην απόκτηση του Νικολό Ζανιόλο από την Ρόμα.

Η ομάδα από την Τουρκία μετά από τον Ιταλό φέρεται να ενδιαφέρθηκε και για την απόκτηση του Φιλίπε Κουτίνιο, από την Άστον Βίλα με τη μορφή δανεισμού ενώ "χτυπήσε" και την πόρτα της Μπαρτσελόνα για να πάρει και πάλι ως δανεικό έναν από τους τερματοφύλακες της ομάδας.

Ο λόγος για τον Ινιάκι Πένια, ο οποίος σύμφωνα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο δέχθηκε πιέσεις από τη τουρκική ομάδα προκειμένου να αγωνιστεί για την φανέλα της μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Πένια αγωνίστηκε στην Γαλατά και την περσινή σεζόν με τη μορφή δανεισμού από τους μπλαουγκράνα και κάτι ανάλογο πήγε να κάνει και την φετινή αλλά η ομάδα του Τσάβι μόνο θετική δεν ήταν σ' αυτό το σενάριο.

Ο 23χρονος Ισπανός τερματοφύλακας μπορεί τη φετινή αγωνιστική περίοδο να έχει αγωνιστεί μόλις σε τρεις αναμετρήσεις με την φανέλα της Μπαρτσελόνα αλλά οι μπλαουγκράνα πιστεύουν στις δυνατότητες του και θέλουν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο του το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Λεμπρόν: Τα δάκρυα του "Βασιλιά" μετά από την κατάρριψη του μεγάλου ρεκόρ

Μπάγερν: Πάει για βόμβα 100 εκάτ. με έκπληξη του Μουντιάλ

Ροναλντίνιο: Ας δούμε κάποια highlights του γιου του που υπογράφει στην Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK