Γαλατασαράι μεταγραφές: Έφτιαξε υπερομάδα αλλά κινδυνεύει να χάσει το μεγαλύτερο αστέρι της

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του άσου της Γαλατασαράι Νικολό Ζανιόλο έχει εκδηλώσει η Γιουβέντους σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ρούντι Γκαλέτι. Στα 30.000.000 ευρώ η πρώτη προσφορά των Ιταλών.

Roma's Nicolo Zaniolo celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa Conference League final between AS Roma and Feyenoord at National Arena in Tirana, Albania, Wednesday, May 25, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Νικολό Ζανιόλο AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ιδιαίτερα ενεργή στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο είναι μέχρι στιγμής η Γαλατασαράι, η οποία έχει προχωρώσει σε κινήσεις που έχουν ταρακουνήσει ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Ικάρντι, Ζαχά και Ανχελίνιο είναι κάποιες εξ αυτών με την τουρκική ομάδα να βέβαια να έχει δείξει ήδη τις διαθέσεις της από την χειμερινή μεταγραφική περίοδο με την αγορά του Νικολό Ζανιόλο από την Ρόμα.

Το μέλλον του Ιταλού στην Γαλατά πάντως μόνο βέβαιο δεν μοιάζει καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο γνωστός δημοσιογράφος, Ρούντι Γκαλέτι, οι κρούσεις είναι πολλές με αποκορυφώμα εκείνη της Γιουβέντους, η οποία και έχει καταθέσει πρόταση ύψους 30.000.000 ευρώ για την αγορά του.

Οι ιθύνοντες της Γαλατά δεν δείχνουν πρόθυμοι να πουν το "ναι" στο συγκεκριμένο ποσό και περιμένουν από την "Μεγάλη Κυρία" να καταθέσει προσφορά άνω των 35.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως ο Ζανιόλο σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ιταλία, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως είναι χαρούμενος στη τουρκική ομάδα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Κοντρόλ και πάρσιμο της μπάλας 70.000.000 ευρώ έκανε ο Ουκρανός Μούντρικ της Τσέλσι

Ο Εμπαπέ και η παρέα του στους κομμένους της Παρί σηκώνουν πρωτάθλημα

Δημοσιογράφος της Bild αποτρέπει την Μπάγερν να πάρει τον Κέιν γιατί είναι γέρος και είναι πολλά τα 100Μ

News 24/7

24MEDIA NETWORK