Γαλατασαράι: Θέλει τον Κωνσταντέλια της Ρωσίας με 15.000.000 ευρώ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Γαλατασαράι που έχει φτιάξει μία εξαιρετική ομάδα κυνηγάει και το κορυφαίο ταλέντο της Ρωσίας.

Russia's Arsen Zakharyan, left, challenges for the ball with Croatia's Josip Juranovic during the World Cup 2022 group H qualifying soccer match between Russia and Croatia at the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, Sept.1, 2021. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Ο Αρσέν Ζακαριάν με τη φανέλα της εθνικής Ρωσίας AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Τ' όνομα του Γιάννη Κωνσταντέλια έχει συνδεθεί με την Γαλατασαράι τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα πάντα με τα όσα γράφονται στη γειτονική μας χώρα.

Ωστόσο, οι Τούρκοι οι οποίοι έχουν αρχίσει και χτίζουν μία εξαιρετική ομάδα φαίνεται πως κινήθηκαν/κινούνται και για τον αντίστοιχο Κωνσταντέλια εκ Ρωσίας.

SUPERLEAGUE / 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας EUROKINISSI SPORTS

Για όσους ασχολούνται με τις μικρές ηλικίες και τις προσδοκίες που έχουν για να παίξουν σε υψηλό επίπεδο ο Αρσέν Ζακαριάν κατατάσσεται στην ελίτ. Πρόκειται για τον 19χρονο μέσο (μπορεί να παίξει και στα πλάγια) της Ντινάμο Μόσχας ο οποίος είναι γεννημένος το 2003, όπως και ο "Ντέλιας".

Ο Ζακαριάν είναι προϊόν των ακαδημιών της ρωσικής ομάδας κι έχει παίξει έξι φορές με την εθνική του όπως φυσικά και με όλες τις μικρότερες. Τα ρεπορτάζ σε Τουρκία - Ρωσία αναφέρουν πως η Γαλατά κινήθηκε με 15.000.000 ευρώ για τον 19χρονο, αλλά ο ίδιος ήταν που απέρριψε την προοπτική να παίξει ποδόσφαιρο στην Super Lig.

Θυμίζουμε πως ο Ρώσος το καλοκαίρι ακουγόταν έντονα για την Τσέλσι, ωστόσο η μεταγραφή του δεν προχώρησε. Έπειτα, το χειμώνα για την ακρίβεια, έγινε ξανά εμπλοκή των Μπλε με τον Ζακαριάν, αλλά ούτε τότε έγινε κάτι για να τελειώσει η συμφωνία.

Το φοβερό στην σύγκριση των Ζακαριάν - Κωνσταντέλια όσον αφορά στα στατιστικά τους είναι πως πάνω κάνω έχουν κάνει τα ίδια πράγματα, η απόκλιση είναι ελάχιστη. Συγκεκριμένα, έχουν από 22 συμμετοχές και με έξι ασίστ. Η διαφορά είναι πως ο Ζακαριάν έχει κάνει τρία γκολ, ενώ ο παίκτης του ΠΑΟΚ έχει ένα μέχρι στιγμής.

Για τον Ζακαριάν έκανε αναφορά και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αναφέροντας πως ο Ζακαριάν δεν θα πάει στην Γαλατασαράι παρά τις διαρροές και δεν υπάρχει συμφωνία για τη μεταγραφή. Σημείωσε, επίσης, πως ο Αρσέν παραμένει στη λίστα πολλών ομάδων για τους επόμενους μήνες.

Διαβάστε περισσότερα

Λίβερπουλ - Ρεάλ: Και αστειάκι ο Αντσελότι για Έβερτον μετά από την 5άρα

Λίβερπουλ - Ρεάλ: Ανατριχίλα! Σεισμός στο Άνφιλντ με το "YNWA"

Μουρίνιο: Τρεις παλιές αγάπες και η Παρί στο κατόπι του Πορτογάλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK