Λίβερπουλ - Ρεάλ: Και αστειάκι ο Αντσελότι για Έβερτον μετά από την 5άρα

Η Ρεάλ διέλυσε την Λίβερπουλ 5-2 στο Άνφιλντ και ο Κάρλο Αντσελότι αστειεύτηκε στις δηλώσεις του μέσω της Έβερτον.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti sits at the bench prior to Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Elche CF at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Σπουδαία νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στο καυτό Άνφιλντ εις βάρος της Λίβερπουλ με 5-2. Οι Μαδριλένοι βρέθηκαν να χάνουν 2-0 από τους Κόκκινους, αλλά κατάφεραν μία μυθική ανατροπή φεύγοντας από το Νησί θριαμβευτές και με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League στο τσεπάκι τους.

Μετά από την αναμέτρηση και συγκεκριμένα στις δηλώσεις που γίνονται στον απόηχο των αναμετρήσεων μίλησε ο πορθητής Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιταλός αφού ανέλυσε το ματς και εξήγησε την τακτική ως προς την επίτευξη της ανατροπής, αποφάσισε να κάνει κλείσιμο με χιούμορ.

Και πού το πήγε ο Καρλέτο; Στην Έβερτον που έχει προπονήσει στο παρελθόν! Ο πολύπειρος τεχνικός είπε μεταξύ άλλων: "Είμαι Εβερτόνιαν, οπότε ήταν ντέρμπι για μένα" είπε χαρακτηριστικά ο Ιταλός με τις μεγάλες επιτυχίες σε εγχώρια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι: Πέντε ομάδες για τον GOAT αν φύγει από την Παρί

Λίβερπουλ - Ρεάλ: Ανατριχίλα! Σεισμός στο Άνφιλντ με το "YNWA"

Μουρίνιο: Τρεις παλιές αγάπες και η Παρί στο κατόπι του Πορτογάλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK