Μουρίνιο: Τρεις παλιές αγάπες και η Παρί στο κατόπι του Πορτογάλου

Δημοσίευμα στην Ιταλία υποστηρίζει πως το μέλλον του Μουρίνιο είναι αβέβαιο στην Ρόμα και κορυφαίες ομάδες τον παρακολουθούν.

Roma's head coach Jose Mourinho gestures during a Group C Europa League soccer match between Betis and Roma at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Thursday, Oct. 13, 2022. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Ζοζέ Μουρίνιο AP PHOTO/JOSE BRETON

Περνάει η μπογιά του Ζοζέ Μουρίνιο αν αναλογιστεί κανείς αυτά που γράφει η Repubblica η οποία υποστηρίζει πως επειδή το μέλλον του Πορτογάλου προπονητή είναι αβέβαιο στην Ρόμα, κορυφαίες ομάδες παρακολουθούν την περίπτωσή του και ενδιαφέρονται να του δώσουν τα κλειδιά των αποδυτηρίων.

Τέσσερα είναι τα μεγάλα κλαμπ και χωρίζονται ως εξής: Στις τρεις παλιές αγάπες και την Παρί Σεν Ζερμέν που φαίνεται ότι ψάχνει αντικαταστάτη για τον Γκαλτιέ, καθώς τα ενδότερα του καριμανιού δεν μοιάζουν ασφαλή το τελευταίο διάστημα. Όσον αφορά στις τρεις;

Το προαναφερθέν Μέσο κάνει λόγο για τις Ρεάλ, Τσέλσι αλλά και την Ίντερ. Ειδικά με τους Ιταλούς ο Special One είχε κάνει φοβερά πράγματα, καθώς φεύγοντας από το Μιλάνο είχε κάνει το treble.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι: Πέντε ομάδες για τον GOAT αν φύγει από την Παρί

Ιμπραχίμοβιτς: Λάρισα καλεί Ζλάταν για μπίζνες εκτός ποδοσφαίρου

Ρεάλ: Ο Μόντριτς μίλησε για το αν η ανανέωση του συμβολαίου του επηρεάζεται από τον Μπέλιγχαμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK