Γαλλία: Ο Ντεσάμπ πήρε ασυλία αλλά στο βάθος... Ζιντάν

Τον στόχο που του είχε θέσει η Γαλλική Ομοσπονδία πέτυχε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ αλλά ο Ζινεντίν Ζιντάν φέρεται να περιμένει στη γωνία ώστε να τον διαδεχθεί.

Γαλλία: Ο Ντεσάμπ πήρε ασυλία αλλά στο βάθος... Ζιντάν
Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ στον πάγκο της εθνικής Γαλλίας COPYRIGHT 2022 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου πανηγύρισε η ομάδα της Γαλλίας κόντρα στην Αγγλία και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στην αναμέτρηση με την έκπληξη της διοργάνωσης, Μαρόκο.

Μεγάλη συζήτηση είχε γίνει το προηγούμενο διάστημα για τον διάδοχο του Ντιντιέ Ντεσάμπ μετά το τέλος της διοργάνωσης, καθώς λήγει το συμβόλαιο του, με τις φήμες να θέλουν τον Ζινεντίν Ζιντάν να αναλαμβάνει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας ενόψει του EURO 2024.

Αυτές τις φήμες είχε διαψεύσει με δηλώσεις του πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο πρόεδρος της Γαλλικής ποδοσφαιριστής Ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκραέ, λέγοντας μάλιστα πως αν η Γαλλία φτάσει έως τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τότε ο Ντεσάμπ πιθανότατα θα παραμείνει στην ομάδα.

Ο στόχος αυτός επιτεύχθηκε και μένει να φανεί αν όντως Γαλλία και Ντεσάμπ θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους ή αν θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους, με δημοσίευμα της MARCA να αναφέρει πως όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά αλλά πρώτα θα γίνει ραντεβού με τον νυν ομοσπονδιακό τεχνικό.

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Ο Πιρς Μόργκαν "έδειξε" τον επόμενο αρχηγό της εθνικής Αγγλίας

Ρονάλντο: Η αδερφή του τον βλέπει σε Μουντιάλ στο άνθος της ηλικίας του

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μένει Κατάρ και αποφασίζει για το μέλλον του

News 24/7

24MEDIA NETWORK