Ρονάλντο: Η αδερφή του τον βλέπει σε Μουντιάλ στο άνθος της ηλικίας του

Τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Μουντιάλ του 2026 πιστεύει ότι θα δει η αδερφή του και εξήγησε το γιατί.

Portugal's Cristiano Ronaldo gestures as he leaves the pitch after being substituted during the World Cup group H soccer match between South Korea and Portugal, at the Education City Stadium in Al Rayyan , Qatar, Friday, Dec. 2, 2022. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας (AP PHOTO/FRANCISCO SECO)

Τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου γνώρισε η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο από το Μαρόκο με τον Πορτογάλο να φεύγει από την αναμέτρηση εμφανώς στεναχωρημένος.

Το Μουντιάλ του 2022 κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το τελευταίο για τον Πορτογάλο σταρ, ή μάλλον ετσι πιστεύουν οι περισσότεροι, αφού η αδερφή του, Κάτια Αβέιρο έχει άλλη άποψη.

Συγκεκριμένα, η αδερφή του Πορτογάλου σε ακόμα ένα μήνυμα στήριξης στο instagram της ανέφερε πως " τα 41 χρόνια είναι ο ανθός της ηλικιας"

Αυτό το νούμερο μόνο τυχαίο δεν είναι καθώς όταν ο Ρονάλντο είναι 41 θα διεξαχθεί το Μουντιάλ του 2026 που διοργανώνουν μαζί οι ΗΠΑ το Μεξικό και ο Καναδάς.

Μένει να φανεί αν ο Πορτογάλος σταρ θα επιβεβαιώσει την αδερφή του ή θα τηρήσει το λόγο του και θα τελειώσει τη καριέρα του στα 40 του χρόνια.

Διαβάστε Περισσότερα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μένει Κατάρ και αποφασίζει για το μέλλον του

Μπάγερν: Αυτό είναι το φαβορί για την αντικατάσταση του Νόιερ

Ουαλίντ Ρεγκραγκί: Ποιος είναι ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας του Μαρόκου

News 24/7

24MEDIA NETWORK