Γαλλία: Ο παρ'ολίγον αρχηγός έχει καταγράψει ασύλληπτη επίδοση

Συμμετοχή και στους τελευταίους 75 αγώνες της εθνικής Γαλλίας έχει καταγράψει ο Αντουάν Γκριεζμάν μία επίδοση που αποτελεί ρεκόρ.

Atletico Madrid's Antoine Griezmann applauds after the Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and FC Barcelona at Civitas Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Sunday, Jan. 8, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
ο Αντουάν Γκριεζμάν έκανε μία ασύλληπτη επίδοση AP

Με το δεξί άρχισε τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Euro2024 η εθνική Γαλλίας καθώς επικράτησε της Ολλανδίας με 4-0 για την πρώτη αγωνιστική του ομίλου που βρίσκεται και η εθνική μας ομάδα.

Το προηγούμενο διάστημα μεγάλη συζήτηση έγινε για την απόφαση του Ντιντιέ Ντεσάμπ να δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Κιλιάν Εμπαπέ και όχι στον στον παλιό της ομάδας, Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο ίδιος ο Εμπαπέ τοποθετήθηκε γι' αυτή την απόφαση και... στήριξε τον συμπαίκτη του, ο οποίος παρόλο που... ξενέρωσε, δεν σταματάει να σπάει όλα τα ρεκόρ με την εθνική του ομάδα.

Συγκεκριμένα ο Γκριεζμάν με τη χθεσινή του συμμετοχή έχει παίξει και στους 75 τελευταίους αγώνες της εθνικής του ομάδας χωρίς να χάσει ούτε έναν λόγω τραυματισμού ή τιμωρίας και το σερί... καλά κρατεί.

Δείτε την ανάρτηση του ESPN

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Θέλει πίσω παλιό της "αστέρι"

Τούχελ: "Τρέλανε" την Μπάγερν με τις πρώτες του δηλώσεις

Η εισβολέας του τελικού του UCL '19 έκανε τεράστια στροφή στην καριέρα της

News 24/7

24MEDIA NETWORK