Γαλλία: Πρώην διεθνής στήριξε δημόσια τον Μπενζεμά και ο Ντεσάμπ "ξενέρωσε"

Την άποψη πως οι ποδοσφαιριστές της εθνικής Γαλλίας έμειναν αμέτοχοι στο θέμα Μπενζεμά εξέφρασε σε ανάρτηση του στο Instagram ο Πατρίς Εβρά. Δεν πήρε με καλό μάτι αυτή την τοποθέτηση ο Ντεσάμπ.

France's manager Didier Deschamps, left, embraces Karim Benzema as he leaves the pitch during the UEFA Nations League semifinal soccer match between Belgium and France at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Thursday, Oct. 7, 2021. (Massimo Rana/Pool Photo via AP)
Μπενζεμά και Ντεσάμπ MASSIMO RANA/POOL PHOTO VIA AP

Με το δεξί άρχισε τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του EURO 2024 η Γαλλία καθώς επικράτησε της Ολλανδίας με 4-0, με τους Εμπαπέ και Γκριεζμάν να συνεργάζονται και να πανηγυρίζουν μαζί παρά τις φήμες που ήθελαν τις σχέσεις τους να είναι στον πάγο.

Παρόλο που το κλίμα στα αποδυτήρια των Γάλλων δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν ακόμα στο μυαλό τους ό,τι συνέβη με τον Καρίμ Μπενζεμά και τον Ντιντιέ Ντεσάμπ στο Παγκόσμιο Κύπελλο που έλαβε χώρα στο Κατάρ.

Τελευταία τοποθέτηση ήταν αυτή του Πατρίς Εβρά ο οποίος με βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram κατηγόρησε τους διεθνείς της εθνικής Γαλλίας πως δεν είχαν την αναμενόμενη στάση στο θέμα Μπενζεμά και θα μπορούσαν από την πλευρά τους να διαχειριστούν καλύτερα την κατάσταση προκειμένου ο Γάλλος να μην αποχωρήσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe που αναπαράγει και το FOOTMERCATO, ο Ντεσάμπ δεν πήρε με πολύ καλό μάτι αυτή την τοποθέτηση του Εβρά καθώς ο ίδιος τον είχε στηρίξει όταν ήταν στη Μονακό και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και με αυτή του την δήλωση ήταν σαν να τον "εκθέτει" δημόσια.

Πάντως, ο Μπενζεμά,παρά το γεγονός πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού δεν βρέθηκε στις κλήσεις του Ντεσάμπ για τα προκριματικά του EURO2024 κάτι που έφερε ξανά στο προσκήνιο τη σχέση Ντεσάμπ - Μπενζεμά.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Αυτό ήταν το αρχικό πλάνο για Τούχελ, τι άλλαξε

Ομπαμεγιάνγκ: Η "εχθρός" της παλιάς του αγάπης τον θέλει, υπό έναν όρο

Ρεάλ: Ο Μόντριτς έστειλε ηχηρό μήνυμα σε Πέρεθ - Αντσελότι... για 100η φορά

News 24/7

24MEDIA NETWORK