Μπάγερν: Αυτό ήταν το αρχικό πλάνο για Τούχελ, τι άλλαξε

Η αποχώρηση του Νάγκελσμαν το ερχόμενο καλοκαίρι και όχι εντός της χρονιάς ήταν το αρχικό πλάνο της Μπάγερν το οποίο άλλαξε εξαιτίας του ενδιαφέροντος κορυφαιών κλαμπ για τον Τόμας Τούχελ.

Chelsea's head coach Thomas Tuchel reacts during the English Premier League soccer match between Southampton and Chelsea at St Mary's Stadium, Southampton, England, Tuesday, Aug. 30, 2022. (AP Photo/Ian Walton)
Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Τσέλσι AP

Την αποχώρηση του Τζούλιαν Νάγκελσμαν από τον πάγκο της ανακοίνωσε η Μπάγερν Μονάχου καθώς οι ιθύνοντες των Βαυαρών δεν ήταν ικανοποιημένοι από την αγωνιστική απόδοση της ομάδας ενώ και το κλίμα στα αποδυτήρια δεν ήταν και το καλύτερο.

Μάλιστα, ο νεαρός προπονητής, σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο που έκανε και την αποκάλυψη, έμαθε από τους... δημοσιογράφους την απόφαση της διοίκησης της γερμανικής ομάδας για το μέλλον του.

Σύμφωνα με τον Κέρι Χάου, δημοσιογράφο του Get German Football News, οι ιθύνοντες της Μπάγερν Μονάχου είχαν αποφασίσει εδώ και αρκετό καιρό πως θα λύσουν τη συνεργασία τους με τον Νάγκελσμαν το ερχόμενο καλοκαίρι για να αποκτήσουν τον Τούχελ.

Αυτό που τους έκανε να επισπέυσουν τις διαδικασίες ήταν ότι ο Τούχελ ήταν ελεύθερος και είχε προτάση συνεργασίας από την πρώην ομάδα του, Παρί Σεν Ζερμέν ενώ βρισκόταν ψηλά στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και της Τότεναμ, η οποία μόνο αδιάφορη δεν είναι πλέον για την περίπτωση Νάγκελσμαν.

Οι Βαυαροί έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Τούχελ και δεν ήθελαν να χάσουν την ευκαιρία έτσι προχώρησαν στην άμεση αποδέσμευση του Νάγκελσμαν από τον οποίο δεν ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Μόντριτς έστειλε ηχηρό μήνυμα σε Πέρεθ - Αντσελότι... για 100η φορά

Τσέλσι: Εκμεταλλεύεται το FFP και κινείται για ενδεκαδάτο άσο της Μπάρτσα

Οι πιο ακριβοί παίκτες της Ισπανίας ανήκουν μόνο σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK