Ομπαμεγιάνγκ: Η "εχθρός" της παλιάς του αγάπης τον θέλει, υπό έναν όρο

Για τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ αναμένεται να κινηθεί η Ίντερ σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής μείνει ελεύθερος από τη Τσέλσι, σύμφωνα με το GazzettaDelloSport.

Chelsea's Pierre-Emerick Aubameyang smiles after scoring his side's second goal during the Champions League group E soccer match between AC Milan and Chelsea at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με την φανέλα της Τσέλσι AP

Την αποχώρησή του από την Τσέλσι επιθυμεί ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου καθώς δεν βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα του Γκράχαμ Πότερ.

Ο Γκαμπονέζος στράικερ έχει συμβόλαιο με τους Μπλε του Λονδίνου μέχρι το 2024 αλλά θέλει να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με την πρόσφατη επίσκεψή του στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα να φουντώνει τα σενάρια επιστροφής.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η GazzettaDelloSport, σε περίπτωση που ο Ομπαμεγιάνγκ μείνει ελεύθερος μία ομάδα που αναμένεται να κινηθεί δυναμικά για την απόκτησή του είναι η Ίντερ.

Οι νερατζούρι θέλουν έναν επιθετικό με τα χαρακτηριστικά του Ομπαμεγιάνγκ και έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Γκαμπονέζο αλλά δεν σκοπεύουν να δώσουν κάποιο ποσό στους μπλε.

Θυμίζουμε, ότι ο Ομπαμεγιάνγκ έχει παρελθόν στην Ιταλία καθώς παλαιότερα είχε φορέσει τη φανέλα της Μίλαν με την οποία μάλιστα φέρεται να βρέθηκε σε συζητήσεις στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Μόντριτς έστειλε ηχηρό μήνυμα σε Πέρεθ - Αντσελότι... για 100η φορά

Τσέλσι: Εκμεταλλεύεται το FFP και κινείται για ενδεκαδάτο άσο της Μπάρτσα

Θα παίξει ο Χάλαντ στο Σίτι - Λίβερπουλ; Ο πατέρας του απάντησε

News 24/7

24MEDIA NETWORK