Γουέστ Χαμ: Κλείνει το μάτι στον Χάρι Μαγκουάιρ

Η 18η της Premier League Γουέστ Χαμ φέρεται να θέλει να πάρει από την Γιουνάιτεντ τον Χάρι Μαγκουάιρ με δανεισμό.

Manchester United's Harry Maguire applauds fans at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 30, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Χάρι Μαγκουάιρ, αρχηγός της Γιουνάιτεντ SUNDAY, OCT. 30, 2022. (AP PHOTO/JON SUPER)

Η Γουέστ Χαμ είναι μία εύρωστη οικονομικά ομάδα η οποία όμως αγωνιστικά ψάχνεται. Έχει επενδύσει πάρα πολλά χρήματα σε μεταγραφές, ωστόσο η 18η θέση την οποία καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή στην Premier League φανερώνει πως το αγωνιστικό πλάνο χωλαίνει.

Πρόκειται για μία ομάδα που άρχισε τη σεζόν με στόχο τις θέσεις για το Champions League και στα μισά θα παλέψει για τη σωτηρία. Βέβαια, η διοίκηση φαίνεται πως θα προσπαθήσει να κάνει διορθωτικές κινήσεις και να φέρει το αλαλούμ σε ευθεία.

Σύμφωνα με την Mirror, λοιπόν, μεταξύ των στόχων των Λονδρέζων για να συμμαζευτεί η κατάσταση βρίσκεται ο Χάρι Μαγκουάιρ. Ο Άγγλος διεθνής που προέρχεται από ένα καλό Μουντιάλ 2022, αλλά στη Γιουνάιτεντ με τον Τεν Χαχ δεν χαίρει εμπιστοσύνης.

Το ρεπορτάζ του προαναφερθέντος Μέσου επισημαίνει ότι η Γουέστ Χαμ θέλει ως δανεικό τον Μαγκουάιρ, ενώ αν δεν της βγει αυτή η περίπτωση έχει και τον Φορμός Μεντί από την Σενεγάλη στα πλάνα της. Αγωνίζεται στην Αμιέν αυτή τη στιγμή ο 22χρονος.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Επέστρεψε για να γίνει η εσωτερική μεταγραφή

Χάμιλτον: Φήμη από χρυσό για το νέο συμβόλαιο του Λιούις

Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο σκέφτονται μία ιντριγκαδόρικη ανταλλαγή

News 24/7

24MEDIA NETWORK