Γιαγιά Τουρέ: Περιζήτητος ακόμα και στο νέο του επάγγελμα

Με την προπονητική ασχολείται, μετά από το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ο Γιάγια Τουρέ και ήδη η Γουίγκαν έχει ενδιαφερθεί να τον κάνει πρώτο προπονητή.

Manchester City's Scaptain Yaya Toure during the English Premier League soccer match between Sunderland and Manchester City at the Stadium of Light, Sunderland, England, Tuesday, Feb. 2, 2016. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιαγιά Τουρέ με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι στην αναμέτρηση με τη Σάντερλαντ AP

Τα βήματά του στο ποδόσφαιρο, αυτή τη φορά στον χώρο της προπονητικής, συνεχίζει ο Γιαγιά Τουρέ με ομάδα της Αγγλίας να παρατηρεί γρήγορα το έργο του.

Συγκεκριμένα, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι και της Μπαρτσελόνα και γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, κάνει τα πρώτα του βήματα ως πρώτος προπονητής με την ομάδα της Κ16 της Τότεναμ.

Προηγουμένως, είχε διατελέσει ως βοηθός προπονητή στην ρωσική, Γκρόζνι και στην ουκρανική, Ολιμπίκ Ντόνετσκ.

Την προπονητική του πορεία ήδη τσεκάρουν οι ομάδες της Αγγλίας, με την Γουίγκαν, που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Championship, να του κάνει πρόταση για να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σύμφωνα πάντως με Tweet του δημοσιογράφου Μάικ Μίνα που αναπαράγει και η SUN, ο Ιβοριανός τεχνικός δεν δείχνει θετικός στην πρόταση της Γουίγκαν και προτιμά να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας K16 της Τότεναμ καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν μακροπρόθεσμο πλάνο για τον ίδιο.

Το tweet του δημοσιογράφου

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο

Ο Χοακίν στο SPORT24: "Τ' όνομά μου ήταν στη λίστα αθλητικών διευθυντών στην Ελλάδα"

Κιλιάν Εμπαπέ: Η Γιουνάιτεντ θα διαθέσει αστρονομικό ποσό για να τον κάνει δικό της

News 24/7

24MEDIA NETWORK