Κιλιάν Εμπαπέ: Η Γιουνάιτεντ θα διαθέσει αστρονομικό ποσό για να τον κάνει δικό της

Μία ιστορική μεταγραφική κίνηση θέλει να κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού σύμφωνα με τη Mirror επιθυμεί να αντικαταστήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Κιλιάν Εμπαπέ.

PSG's Kylian Mbappe looks on during warm up before the French League One soccer match between FC Lorient and Paris Saint-Germain at the Moustoir stadium in Lorient, western France, Sunday, Nov. 6, 2022. (AP Photo/Jeremias Gonzalez)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ μετά την αναμέτρηση της Παρί με τη Λοριάν AP

Την λύση της συνεργασίας της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να ανακοινώσει το επόμενο διάστημα η ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την αναταραχή που προκάλεσε στο εσωτερικό της ομάδας η συνέντευξη που έδωσε ο Πορτογάλος στον Πιρς Μόργκαν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ αναμένεται να διαθέσει ένα ποσό κόντα στα 150.000.000 ευρώ για τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου με το πρώτο όνομα που βρίσκεται στη λίστα να είναι αυτό του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Γάλλος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, παρά την πρόσφατη υπογραφή του νέου του ηγεμονικού συμβολαίου, δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες στο Παρίσι με τα παράπονά να είναι πολλά και από τις δύο πλευρές, κάτι που δεν αποκλείει την αποδοχή οποιασδήποτε ικανοποιητικής πρότασης από την ομάδα της Παρί, με τη Γιουνάιτεντ να δείχνει διατεθειμένη να εξαντλήσει τις πιθανότητες της.

Πάντως, ο Εμπαπέ δεν είναι το πρώτο όνομα που έχει ακουστεί για διάδοχος του Κριστιάνο Ρονάλντο αφού στη λίστα του Τεν Χαχ φέρεται να βρίσκονται τόσο ο Ζοάο Φέλιξ όσο και ο Τσούπο Μοτίνγκ.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ρεάλ έχασε τον Κβαρατσχέλια γιατί κοιμήθηκε

Σίτι: Έγκυος υπάλληλος του κλαμπ στη φυλακή γιατί έκλεβε από τα ταμεία για να κάνει το γάμο της

Παγκόσμιο Κύπελλο: Δεν είναι οπαδοί, είναι ηθοποιοί. Η απόλυτη καινοτομία του Κατάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK