Γιατί είναι αλλιώς να είσαι ο Μόντριτς, η μεγάλη επιθυμία του μέντορα της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Κροάτης πήρε την μεγάλη απόφαση και θα συνεχίσει να βοηθά ανιδιοτελώς την ομάδα αν του επιτραπεί.

Real Madrid's Luka Modric celebrates with his teammates after scoring his team's first goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Feb. 25, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez)
(AP Photo/Manu Fernandez) AP

Τα χρόνια μπορεί να έχουν περάσει για εκείνον, όμως πάντοτε θα υπάρχουν ορισμένες σταθερές. Μία από αυτές είναι πως Λούκα Μόντριτς αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί έναν εξαιρετικό αθλητή, μία μεγάλη προσωπικότητα του ποδοσφαίρου. Λειτουργεί ως πρότυπο για τις νέες γενιές και η χρησιμότητά του δεν παύει να υφίσταται ακόμα και στα 39 του έτη.

Ο ίδιος, παρόλο που αναμφίβολα είναι γεμάτος από την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία, δεν δείχνει να έχει κάποια διάθεση να αποσυρθεί. Αισθάνεται πως μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει με τον δικό του τρόπο. Φέτος μετρά 28 συμμετοχές, έστω και αν αρκετές από αυτές είναι ολιγόλεπτες, και έχει πετύχει 2 τέρματα και 6 ασίστ. Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί πως η διαχείρισή του από τον Κάρλο Αντελότι είναι άδικη. Ο ρόλος του Κροάτη μέσου έχει διευρυνθεί εξάλλου, αφού είναι εκείνος που συμβουλεύει, βοηθά την νέα "φουρνιά" των "Μαδριλένων με την εμπειρία του".

Ο Μόντριτς επιθυμεί να παραμείνει για τουλάχιστον ένα έτος στην ομάδα και θεωρεί πως με φετινά του πεπραγμένα έχει κερδίσει με το σπαθί του αυτή την "παράταση". Εφόσον η ομάδα δεν έχει κάποια αντίρρηση, ο Κροάτης θα αγγίξει τα δεύτερα "άντα" όντας ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης και αυτό από μόνο του λέει πολλά για εκείνον.

Διαβάστε περισσότερα

Το ποδόσφαιρο θα παίζεται και χωρίς τερματοφύλακες σύμφωνα με τον "Special One"

Οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ ζητούν τον Τζέραρντ για αντικαταστάτη του Κλοπ, επιλογή της καρδιάς ή του μυαλού;

News 24/7

24MEDIA NETWORK