Γιατί ο Χάλαντ απέρριψε την κλεισμένη συμφωνία με την Νάπολι

Ο τεχνικός διευθυντής της Νάπολι αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως η ομάδα του είχε βρεθεί πολύ κοντά στον Έρλινγκ Χάλαντ, αλλά το ντιλ χάλασε εξαιτίας του παίκτη.

Manchester City's Erling Haaland stands on the touchline with Manchester City's head coach Pep Guardiola during the group G Champions League soccer match between Sevilla and Manchester City in Seville, Spain, Tuesday, Sept. 6, 2022. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Χάλαντ είχε βρεθεί κοντά στην Νάπολι AP PHOTO/JOSE BRETON

Μία συναρπαστική αποκάλυψη έκανε ο τεχνικός διευθυντής της Νάπολι, Στέφανο Τζούντολι μέσω συνέντευξής του στην Corriere dello Sport.

Ο Ιταλός παράγοντας είπε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του είχε συμφωνήσει στα πάντα με την Σάλτσμπουργκ για να πάρει τον Έρλινγκ Χάλαντ! Συγκεκριμένα, ο Τζούντολι τόνισε ότι η Νάπολι πλήρωνε κανονικά στους αυστριακούς τα 25.000.000 ευρώ που ήταν η ρήτρα και περίμενε τον Νορβηγό.

Ωστόσο, ο Χάλαντ ήταν αυτός που χάλασε τη συμφωνία καθώς προτίμησε τότε να μετακινηθεί στην Ντόρτμουντ. Μάλιστα, ο Τζούντολι ξεκαθάρισε ότι μετά από το τέλος της υπόθεσης Χάλαντ, η ομάδα του προχώρησε στην αγορά του Όσιμεν τον οποίο θεωρεί ισάξιο του πρώτου κανονιού της Μάντσεστερ Σίτι.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ ακύρωσε τις διακοπές του για να διώξει τον Ρονάλντο

Ο Ζοάο Μάριο αποκάλυψε τι έγινε με Ρονάλντο και Φερνάντες

Αντώνης Αντωνιάδης, ο απόλυτος μαχητής

News 24/7

24MEDIA NETWORK