Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ ακύρωσε τις διακοπές του για να διώξει τον Ρονάλντο

Την απομάκρυνση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζήτησε ο Έρικ Τεν Χαχ μετά τη δημοσιοποίηση της συνέντευξης του Πορτογάλου σύμφωνα με το ESPN.

Manchester United's head coach Erik ten Hag looks on before the English Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at the Craven Cottage stadium in London, Sunday, Nov. 13, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν Χαγκ μετά το τέλος της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Φούλαμ AP

Την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να ζήτησε ο Έρικ Τεν Χαχ μετά και τη πολυσυζητημένη συνέντευξη του Πορτογάλου σταρ στον Πιρς Μόργκαν.

Οι σχέσεις ανάμεσα στον Ολλανδό τεχνικό και τον Πορτογάλο σταρ έδειχναν να είχαν ομαλοποιηθεί έπειτα και από τη συζήτηση που είχαν μεταξύ τους αλλά η πρόσφατη τοποθέτηση του Ρονάλντο και οι χαρακτηρισμοί του προς το πρόσωπο του Τεν Χαχ αποτέλεσαν το τελειωτικό χτύπημα για τη σχέση των δύο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ESPN, ο Τεν Χαχ δεν βρισκόταν στο Μάντσεστερ και ακύρωσε τις διακόπες με την οικογένειά του προκειμένου να ξεκαθαρίσει το ζήτημα του Πορτογάλου με τους ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο - Μπάγερν: Οι Άγγλοι μιλούν για κρυφό ραντεβού

Πορτογαλία: Ο τοξικός χαιρετισμός Ρονάλντο - Μπρούνο Φερνάντες

Η Γιουνάιτεντ παρακολουθεί το φαινόμενο Ρονάλντο και θ' απαντήσει

News 24/7

24MEDIA NETWORK