Γιουνάιτεντ: Διέρρευσαν οι δύο προσφορές, τι ζητούν οι Γκλέιζερς

Κατά 1 δις πιο μεγάλη φέρεται πως είναι η προσφορά του Χαμάντ Αλ Τανί από τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα την SUN.

Sir Jim Ratcliffe looks on ahead of the French League One soccer match between Nice and Paris Saint Germain in Allianz Riviera stadium in Nice, southern France, Friday, Oct.18, 2019. (AP Photo/Daniel Cole)
Αυτός είναι ο σερ Τζιμ Ράτκλιφ AP PHOTO/DANIEL COLE

Έληξε η προθεσμία που είχαν ορίσει οι Γκλέιζερς προκειμένου να κατατεθούν οι προσφορές για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι επίσημες προτάσεις φέρεται πως είναι δύο.

Ανακοίνωση πως έκαναν πρόταση για την αγορά της ομάδας έβγαλε τόσο ο Σεϊχης Γιασίμ μπιν Χαμάντ Αλ Τανί όσο και ο δηλωμένος οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ.

Σύμφωνα με την Sun, η προσφορά του μέλους της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ είναι κατά 1 δις πιο μεγάλη από την προσφορά του Άγγλου δισεκατομμυριούχου, ο οποίος σ' αυτή του την προσπάθεια έχει μαζί του τόσο την JP Morgan όσο και την Goldman Sachs.

Συγκεκριμένα ο Σεϊχης από το Κατάρ φέρεται πως προσφέρει περίπου 5 δις λίρες ενώ ο Βρετανός ένα ποσό της τάξεως των 4 δις λιρών

Βέβαια, πρόσφατο δημοσίευμα ανέφερε πως οι Γκλέιζερς δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν την ομάδα με λιγότερα από 6 δις ευρώ παρόλο που έχουν εκφράσει πολλές φορές την πρόθεση τους να πουλήσουν την ομάδα άμεσα.

Διαβάστε Περισσότερα

Νιούκαστλ: Στοχεύει σε "πολυεργαλείο" με καριέρα σε Παρί και Γιουβέντους

Ρονάλντο: Οπαδός του έκανε τάκλιν για... κόκκινη αλλά τον απέφυγε τελευταία στιγμή

Παρί: Χάος, στα "μαχαίρια" και άλλοι αστέρες της ομάδας

News 24/7

24MEDIA NETWORK