Γιουνάιτεντ: Έκπληξη! Θα δώσει δανεικό παίκτη - αποκάλυψη του Τεν Χαχ

Την παραχώρηση του Φακούντο Πελίστρι με τη μορφή δανεισμού την επόμενη αγωνιστική περίοδο σχεδιάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με δημοσίευμα του ManchesterUnitedNews.

Manchester United Manager Erik ten Hag during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν Χαχ (AP PHOTO/LEILA COKER)

Τον σχεδιασμό του εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου κάνει ο Έρικ Τεν Χαχ μαζί με τους ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ολλανδός έχει βάλει τους δικούς του κανόνες στην ομάδα και έχει καταφέρει να αναγεννήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές αλλά και να φέρει κάποιους άλλους στο προσκήνιο.

Ένας από αυτούς είναι και ο Φακούντο Πελίστρι τον οποίο η Γιουνάιτεντ απέκτησε το 2020 αντί 8.500.000 ευρώ από την Πενιαρόλ δίνοντάς τον δανεικό για τα επόμενα δύο χρόνια στην Αλαβές.

Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής έχει αρπάξει την ευκαιρία από τον Τεν Χαχ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχοντας καταγράψει 14 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τους "Κόκκινους Διαβόλους" αλλά αυτό δεν αρκεί για να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα χρονιά.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το ManchesterUnitedNews σε δημοσίευμά του, λέγοντας μάλιστα πως η Γιουνάιτεντ δεν θέλει με τίποτα να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή καθώς πιστεύει σ΄αυτόν αλλά ο δανεισμός για μία ακόμα αγωνιστική περίοδο θα τον βοηθήσει μακροπρόθεσμα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ζόμερ: Έστειλε στον Ντε Λιχτ με φορτηγό το δώρο 700 κιλών που ζήτησε

Γιουβέντους: Ραγδαίες οι εξελίξεις με Πογκμπά, θέλουν να του διακόψουν το συμβόλαιο

Τότεναμ: "Χτυπάει" τον πιο εκκεντρικό τερματοφύλακα για αντι - Λορίς

News 24/7

24MEDIA NETWORK