Γιουβέντους: Ραγδαίες οι εξελίξεις με Πογκμπά, θέλουν να του διακόψουν το συμβόλαιο

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Πολ Πογκμπά σκέφτεται η Γιουβέντους καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε καμία αναμέτρηση από τότε που έγινε ξανά κάτοικος Τορίνου.

FILE - France's Paul Pogba runs with the ball during an international friendly soccer match between France and Cote d'Ivoire at the Velodrome stadium in Marseille, southern France, on  March 25, 2022. Pogba will miss the World Cup with ongoing knee problems. (AP Photo/Daniel Cole, File)
Ο Πολ Πογκμπά με την φανέλα της Εθνικής Γαλλίας στην αναμέτρηση κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού AP

Τον Πολ Πογκμπά απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι η Γιουβέντους ως ελεύθερο μετά από την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παρά τις βλέψεις της ιταλικής ομάδας για τον Γάλλο, εκείνος δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε καμία αναμέτρηση τη φετινή αγωνιστική περίοδο εξαιτίας προβλημάτων τραυματισμού αλλά και πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της GazzettadelloSport, η διοίκηση της Γιουβέντους, μετά από τον νέο τραυματισμό που υπέστη ο Πογκμπά, φέρεται να έχει αποφασίσει να λύσει τη συνεργασία τους με τον Γάλλο πριν από το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα τη φετινή αγωνιστική περίοδο και θεωρεί ότι αυτή τη στιγμή ο Πογκμπά είναι απλά ένα "βάρος" για την ομάδα.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Πογκμπά με την Γιουβέντους έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Διαβάστε Περισσότερα

Τότεναμ: "Χτυπάει" τον πιο εκκεντρικό τερματοφύλακα για αντι- Λορίς

Ρεάλ: Συναντήθηκαν Κρόος - Αντσελότι και έγινε η "έκπληξη"

Ατλέτικο: Ο Σιμεόνε κάνει "γενναία" κίνηση και αλλάζει τα δεδομένα

News 24/7

24MEDIA NETWORK