Τότεναμ: "Χτυπάει" τον πιο εκκεντρικό τερματοφύλακα για αντι - Λορίς

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Εμιλιάνο Μαρτίνεζ φέρεται να δείχνει η Τότεναμ σύμφωνα με δημοσίευμα του EXPRESS για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ούγκο Λορίς.

Tottenham's goalkeeper Hugo Lloris gestures during the Champions League Group D soccer match between Marseille and Tottenham Hotspur at the Stade Velodrome in Marseille, France, Tuesday, Nov. 1, 2022. (AP Photo/Daniel Cole)
Ο Ούγκο Λιορίς στην αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Μαρσέιγ για το Champions League AP

Σε μία μεγαλειώδη κίνηση προχώρησε ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ το προηγούμενο διάστημα καθώς πούλησε τα γάντια που φόρεσε στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου αντί ποσού ρεκόρ, προσφέροντας τα χρήματα σε παιδιά με καρκίνο.

Ο Αργεντίνος τερματοφύλακας βρίσκεται στην κορυφαία στιγμή της καριέρας του και παρά το γεγονός πως έχει δηλώσει ότι θέλει να παραμείνει στην Άστον Βίλα για χρόνια, δεν είναι λίγες οι "σειρήνες" από κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του EXPRESS, ο Αργεντίνος τερματοφύλακας βρίσκεται στη λίστα της Τότεναμ για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ούγκο Λορίς, το οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Η Τότεναμ αναμένεται να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές το ερχόμενο καλοκαίρι, αρχής γενομένης από τον προπονητής της ομάδας, καθως ο Αντόνιο Κόντε καλοβλέπει την επιστροφή στο ιταλικό πρωτάθλημα και βρίσκεται ανάμεσα σε δύο μεγαθήρια.

Θυμίζουμε, ότι το συμβόλαιο του Εμιλιάνο Μαρτίνεζ με την Άστον Βίλα λήγει το καλοκαίρι του 2027 και η μεταπωλητική του αξία κυμαίνεται στα 28.000.000 ευρώ

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Συναντήθηκαν Κρόος - Αντσελότι και έγινε η "έκπληξη"

Ατλέτικο: Ο Σιμεόνε κάνει "γενναία" κίνηση και αλλάζει τα δεδομένα

Μπαρτσελόνα: Κινδυνεύει να χάσει με 50 εκατ. την πιο ακριβή μεταγραφή της

News 24/7

24MEDIA NETWORK