Γιουνάιτεντ: Επενδυτές από το Κατάρ έτοιμοι να την αγοράσουν αντί 8 δισ.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να καταθέσουν πρόταση για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επενδυτές από το Κατάρ σύμφωνα με την DailyMail.

Emir of Qatar Tamim bin Hamad Al Thani, left, gives thumbs up as he stands with his older brother Sheikh Jassim bin Hamad Al Thani on the podium after the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec. 18, 2022. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ο Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θανί AP

Την επιθυμία να πουλήσουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν εκφράσει από την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου οι Γκλέιζερς και αρκετοί είναι οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να την αγοράσουν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η DailyMail επενδυτές από το Κατάρ είναι πρόθυμοι να δαπανήσουν 6 δις για να αγοράσουν την ομάδα από τους Γκλέιζερς και άλλα 2 δις για να τα ξοδέψουν για την ανοικοδόμηση του Ολντ Τράφορντ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αν ολοκληρωθεί το deal και οι επενδυτές από το Κατάρ αγοράσουν την Γιουνάιτεντ, αναμένεται να δώσουν λευκή επιταγή στον Έρικ Τεν Χαχ προκειμένου να κάνει τις απαιτούμενες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Πάντως, στο deal,, δεν εμπλέκονται οι νυν ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν και η εταιρεία τους Qatar Sports Investments με επικεφαλής τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί αλλά ιδιωτές από την διοργανωτρία του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ιδιαίτερα σημαντικό για να ολοκληρωθεί το deal, σύμφωνα πάντα με την DailyMail είναι και το γεγονός πως ο Σεϊχης της χώρας του Κατάρ Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ Θανί είναι μεγάλος οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε Περισσότερα

Γαλατάσαράι: Κινήθηκε στο... παρά πέντε και για άσο της Μπαρτσελόνα

Λεμπρόν: Τα δάκρυα του "Βασιλιά" μετά από την κατάρριψη του μεγάλου ρεκόρ

Μπάγερν: Πάει για βόμβα 100 εκάτ. με έκπληξη του Μουντιάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK