Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζει δεύτερη πρόταση για τον νέο Χάλαντ μετά το πρώτο "όχι"

Έτοιμη να καταθέσει τη δεύτερη της προσφορά για την αγορά του Ράσμους Χέιλουντ είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με το talkSPORT

Denmark's Rasmus Hojlund celebrates after scoring against Slovenia during the Euro 2024 group H qualifying soccer match between Slovenia and Denmark at Stozice stadium in Ljubljana, Slovenia, Monday, June 19, 2023. (AP Photo/Darko Bandic)
Ο Ράσμους Χέιλουντ με τη φανέλα της Δανίας AP

Ο Ράσμους Χέιλουντ είναι ο εκλεκτός του Έρικ Τεν Χαχ για τη θέση του σέντερ φορ, με την Αταλάντα να λέει "όχι" στην πρώτη κρούση των "κόκκινων διαβόλων".

Σύμφωνα με δημοσίευμα του talkSport, η αγγλική ομάδα δεν φέρεται πρόθυμη να τα παρατήσει και αναμένεται να καταθέσει και δεύτερη επίσημη πρόταση στους Ιταλούς για την αγορά του ποδοσφαιριστή.

Η πρώτη της προσφορά κυμαινόταν στα 50.000.000, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί το ποσό που φέρεται πρόθυμη να προσφέρει η Γιουνάιτεντ για να κατάφερει να πείσει τους Ιταλούς.

Θυμίζουμε, πως η ομάδα του Τεν Χαχ παράλληλα με την υπόθεση του φορ "τρέχει και την ενίσχυση σε άλλες θέσεις ,με τον Μάουντ να είναι ένας από αυτούς.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Δεν πήρε τον Μέσι αλλά θα τον πληρώνει μέχρι το 2025

Λίβερπουλ: Μετά τον Σόμποσλαϊ, πάει και για άλλο μπαμ

Σίτι: Ο Μπερνάρντο σκέφτεται το "αντίο", ποιοι ενδιαφέρονται

News 24/7

24MEDIA NETWORK