Λίβερπουλ: Μετά τον Σόμποσλαϊ, πάει και για άλλο μπαμ

Πρόταση ύψους 50.000.000 ευρώ για την αγορά του Ρομέο Λάβια αναμένεται να καταθέσει η Λίβερπουλ, σύμφωνα με το talkSPORT.

Liverpool's manager Jurgen Klopp looks on ahead the English League Cup soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Thursday, Dec. 22, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/JON SUPER

Πρόθυμη να καλύψει όλα τα κενά είναι η Λίβερπουλ καθώς μετά από την Αλέξις Μακ Άλιστερ έκανε δικό της και τον Σόμποσλαϊ, αντί του ποσού των 70.000.000 ευρώ.

Ο Κλοπ έχει ξεκαθαρίσει πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις θέσεις, με μεγαλύτερο βάρος να δίνεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Σύμφωνα με το talkSPORT, ο επόμενος στόχος της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ είναι ο άσος της Σάουθαμπτον, Ρομέο Λάβια για τον οποίο οι Κόκκινοι είναι πρόθυμοι να βγάλουν από τα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 50.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε, πως για τον ποδοσφαιριστή έντονο ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι, χωρίς όμως, προς το παρόν, να έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη πρόταση για την αγορά του.

Διαβάστε Περισσότερα

Σίτι: Ο Μπερνάρντο σκέφτεται το "αντίο", ποιοι ενδιαφέρονται

Ίντερ: Μετά την πώληση Μπρόζοβιτς, κάνει το κόλπο γκρόσο με Λουκάκου

Γιουνάιτεντ: Ολοκληρώνεται εντός της ημέρας το μεγάλο deal

News 24/7

24MEDIA NETWORK