Σίτι: Ο Μπερνάρντο σκέφτεται το "αντίο", ποιοι ενδιαφέρονται

Ανοιχτός σε προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας είναι ο Μπερνάρντο Σίλβα παρά το γεγονός πως έχει ως προτεραιότητά του την παραμονή στην Ευρώπη.

Manchester City's Bernardo Silva celebrates after scoring the opening goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Manchester City and Real Madrid at Etihad stadium in Manchester, England, Wednesday, May 17, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο Μπερνάρντο Σίλβα AP PHOTO/JON SUPER

Το πράσινο φως για να ξεκινήσουν επίσημες διαπραγματεύσεις με την Αλ Χιλάλ φέρεται πως έδωσε στους εκπροσώπους του ο Μπερνάρντο Σίλβα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του ο Ρούντι Γκαλέτι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός παρά το γεγονός πως έχει ως βασική προτεραιότητά του την παραμονή στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο, είναι ανοιχτός σε προτάσεις από χωρές της Σαουδικής Αραβίας.

Το προηγουμένο διάστημα, ενδιαφέρον για την περίπτωσή του είχε εκδηλώσει και η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ θυμίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής αποτελεί έναν από τους διακαής πόθους του προέδρου της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Ο Μπερνάρντο έχει συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το καλοκαίρι του 2025 αλλά έχει εκφράσει την επιθυμία στον Πεπ Γκουαρντιόλα να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ράμος: Αυτό είναι το φαβορί για την απόκτησή του

Γουόκερ: Έχει στα χέρια του δύο προτάσεις, πότε αποφασίζει

Γιουνάιτεντ: Ολοκληρώνεται εντός της ημέρας το μεγάλο deal

News 24/7

24MEDIA NETWORK