Γιουνάιτεντ: Έτοιμη να προσφέρει 80 εκάτ. για κορυφαίο ταλέντο της Μπαρτσελόνα

Για τον Ανσού Φάτι αναμένεται να κινηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με δημοσίευμα της SPORT.

Manchester United Manager Erik ten Hag during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν Χαχ έχασε στο πρώτο του φιλικό (AP PHOTO/LEILA COKER)

Χρήματα για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα εξαιτίας του FFP προσπαθεί να βρει η Μπαρτσελόνα.

Παρά το γεγονός πως στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο δεν προχώρησε στην αγορά κάποιου ποδοσφαιριστή, αυτό δεν αρκεί για να λυθεί το ζήτημα και πρέπει να προχωρήσει σε πωλήσεις.

Ένας από τους παίκτες που αναμένεται να αποχωρήσουν από τους Μπλαουγκράνα το ερχόμενο διάστημα είναι ο Ανσού Φάτι για τον οποίο δημοσιεύματα ήθελαν η Μπαρτσελόνα να βάζει πωλητήριο ύψους 80.000.000 ευρώ.

Η Γιουβέντους είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά του ποδοσφαιριστή αλλά αναμένεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο να προχωρήσει σε ένα διαφορετικό μοντέλο προκειμένου να καταφέρει να λύσει τα προβλήματά της.

Μία από τις ομάδες που αναμένεται να κινηθούν για την αγορά του ποδοσφαιριστή είναι η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με την SPORT.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ χρειάζεται έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Φάτι και τα 80.000.000 που ζητάει η Μπαρτσελόνα δεν φέρεται να αποτελούν αγκάθι, αν τελικά δοθεί το πράσινο φως από όλες τις πλευρές.

Πάντως, ο Φάτι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του Τσάβι και δεν αποκλείεται η Μπαρτσελόνα να αρνηθεί μία προσφορά αν κρίνει ότι ο Ισπανός έχει βρει και πάλι τον παλιό του εαυτό.

Διαβάστε Περισσότερα

Κβαρατσχέλια: Οι δύο πλουσιότερες ομάδες της Αγγλίας ετοιμάζουν πρόταση - μαμούθ

Μπαρτσελόνα: Ο Μπέκαμ ετοιμάζεται να πάρει παίκτη από τον Τσάβι

Γιουνάιτεντ: Τι ετοιμάζει ο Τεν Χαχ για τον Γκρίνγουντ μετά την αθώωσή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK