Γιουνάιτεντ: Τι ετοιμάζει ο Τεν Χαχ για τον Γκρίνγουντ μετά την αθώωσή του

Μόνο με καλό μάτι δεν βλέπουν την επιστροφή του Μέισον Γκρίνγουντ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι συμπαίκτες του και ο Τεν Χαχ σύμφωνα με την DailyMail.

Manchester United's Mason Greenwood during the English Premier League soccer match between Manchester United and Burnley at Old Trafford in Manchester, England, Thursday, Dec. 30, 2021. (AP Photo/Rui Vieira)
Συνελήφθη ξανά ο Γκρίνγουντ AP PHOTO/RUI VIEIRA

Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες σε βάρος του Μέισον Γκρίνγουντ για ξυλοδαρμό και βιασμό, μετά από αποφάση του δικαστηρίου, και πλέον ο ποδοσφαιριστής μπορεί να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

O 21χρονος Άγγλος, που αποτελεί παιδί των ακαδημιών των κόκκινων διαβόλων έχει συμβόλαιο με την ομάδα έως και το 2025 και πλέον είναι στην ευχέρεια του Έρικ Τεν Χαχ αν θα τον επαναφέρει στα πλάνα ενόψει της συνέχειας της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Πάντως, όπως αναφέρει η DailyMail σε δημοσίευμα της, οι συμπαίκτες του στο Μάντσεστερ ούτε που θέλουν να σκέφτονται μία πιθανή επιστροφή του Γκρίνγουντ στην ομάδα καθώς θεωρούν ότι θα χαλάσει το κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στα αποδυτήρια και έχει οδηγήσει την ομάδα σε διαδοχικά θετικά αποτελέσματα.

Παρά το γεγονός πως ο Γκρίνγουντ αθωώθηκε από το δικαστήριο, επικρατεί προς το παρόν "παγωμάρα" στους ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η επιστροφή του ποδοσφαιριστή στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα δεν αναμένεται να γίνει άμεσα.

Θυμίζουμε ότι ο Τεν Χαχ είναι ιδιαίτερα αυστηρός σε πειθαρχικά παραπτώματα πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για κάτι τόσο σοβαρό όσο οι κατηγορίες για τις οποίες ο νεαρός Άγγλος οδηγήθηκε στη φυλακή.

Διαβάστε Περισσότερα

Νιούκαστλ: Με ποινή φυλάκισης κινδυνεύει ο δεύτερος γρηγορότερος ποδοσφαιριστής της PL

Μπάγερν: Ο Νάγκελσμαν "πέταξε" σπόντα για Εμπαπέ ενόψει UCL

Ζανιόλο: Μετά το "χουνέρι" της Μπόρνμουθ, ο Μουρίνιο τον στέλνει στον Ικάρντι

News 24/7

24MEDIA NETWORK