Γιουνάιτεντ: Η μοναδική λεπτομέρεια για να στείλει σπίτι τους μνηστήρες του Γκαρνάτσο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάζεται έτοιμη να ολοκληρώσει το deal της επέκτασης συνεργασίας της με τον Γκαρνάτσο.

Manchester United's Alejandro Garnacho celebrates scoring his last minute win during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Γκαρνάτσο είναι εκ των φαβορί AP PHOTO/LEILA COKER

Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσον αφορά στο πλάνο του Έρικ Τεν Χαχ για τα επόμενα χρόνια, αποτελεί η επέκταση της συνεργασίας με τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο. Κάτι που σύμφωνα με το ESPN οι Κόκκινοι Διάβολοι βρίσκονται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν.

Το συμβόλαιο του 19χρονου πλάγιου επιθετικού εκπνέει το καλοκαίρι του '24 και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο παίκτης θα υπογράψει νέα συμφωνία με τους Άγγλους τουλάχιστον έως το 2028. Ωστόσο, για να ολοκληρωθεί και να ανακοινωθεί το deal απομένει μία λεπτομέρεια.

Η ομάδα και οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή συζητούν για τα δικαιώματα διαχείρισης της εικόνας του. Από τα ρεπορτάζ, πάντως, δεν προκύπτει σοβαρό ζήτημα και θα προσπεραστεί.

Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγής ιδιοκτησιακού, αλλά έχει δοθεί εντολή στους αρμόδιους να προχωρήσουν κανονικά όλες τις ενέργειες για τη διευθέτηση των συμβολαίων των απαραίτητων ποδοσφαιριστών, όπως και του Μάρκους Ράσφορντ για παράδειγμα.

Διαβάστε περισσότερα

Απέρριψε την Γιουβέντους και κατέληξε MMAer

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η νούμερο ένα προτεραιότητα αφορά παίκτη κι όχι την αλλαγή ιδιοκτησίας

Ο Ιγκόρ Τούντορ έκανε με την Μαρσέιγ αυτό που δεν πέτυχε κανένας άλλος προπονητής της

News 24/7

24MEDIA NETWORK