Γιουνάιτεντ: Η τρελή συνήθεια του Σόλσκιερ μετά την αποχώρηση από την ομάδα

Να δει και να αναλύσει μέσα σε ένα χρόνο και τα 168 παιχνίδια που βρέθηκε στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ όπως αναφέρει δημοσίευμα της Athletic.

Manchester United's manager Ole Gunnar Solskjaer leaves the field at halftime during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford in Manchester, England, Sunday, Oct. 24, 2021. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Περίπου ένας χρόνος έχει περάσει από την απόλυση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Νορβηγός προπονητής, που πλέον βρίσκεται στη τεχνική ηγεσία της ομάδας της Κρίστιανσουντ από τη Νορβηγία, φέρεται να σκέφτεται την επιστροφή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Athletic, ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δει σε επανάληψη και τα 168 παιχνίδια που βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας.

Ο λόγος, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δεν είναι άλλος από το παρελθόν του και το συναισθηματικό δέσιμο με την ομάδα της Γιουνάιτεντ τον κάνουν να θέλει να αναλύσει περαιτέρω τις λάθος επιλογές του αλλά και να θυμηθεί τις λίγες καλές στιγμές, σκεφτόμενος πάντα μία ενδεχόμενη επιστροφή.

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2026: Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που η FIFA σκέφτεται να εισάγει τα πέναλτι στους ομίλους

Μπαρτσελόνα: Παρέδωσε τα όπλα για το κορυφαίο ταλέντο στον κόσμο

Τσιμίκας: Πώς σας φαίνεται η μπλε Λαμποργκίνι του "Τσίμι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK