Μπαρτσελόνα: Παρέδωσε τα όπλα για το κορυφαίο ταλέντο στον κόσμο

Το ενδιαφέρον της για τον Έντρικ φέρεται να απέσυρε η Μπαρτσελόνα, καθώς οι οικονομικές δυσκολίες δεν τις επιτρέπουν να μπει σε πλειστηριασμό για ένα τόσο νεαρό ποδοσφαιριστή.

FILE - FC Barcelona club President Joan Laporta pauses during a news conference in Barcelona, Spain, on Aug. 6, 2021. Barcelona wont be able to reduce its salary burden to acceptable limits for the club until several veteran players finish their contracts, its top financial officer said Thursday, Oct. 6, 2022. (AP Photo/Joan Monfort, File)
Ο Τζοάν Λαπόρτα σε συνέντευξη Τύπου της Μπαρτσελόνα AP

Την αποχώρησή της από τη διεκδίκηση του wonderkid της Παλμέιρας, Έντρικ φέρεται να αποφάσισε η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την MARCA.

Ο λόγος είναι ότι οι μπλαουγκράνα βρίσκονται ακόμα υπό καθεστώς Financial Fair Play λόγω χρεών και μία κίνηση πολλών εκατομμυρίων για έναν 16χρονο άσο όπως ο Έντρικ θα στερούσε χρήματα που θα δίνονταν για περιπτώσεις άλλων, πιο έτοιμων αυτή τη στιγμή ποδοσφαιριστών, αναφέρει το δημοσίευμα.

Θυμίζουμε ότι για τον Έντρικ επίσημο ενδιαφέρον έχουν δείξει και οι Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν με τον Βραζιλιάνο σύμφωνα με προ ημερών δημοσίευμα, να επισκέπτεται το προπονητικό κέντρο των Μαδριλένων ώστε να δει τις εγκαταστάσεις της ομάδας. Κάτι ανάλογο μάλιστα είχε κάνει παλαιότερα και με τους Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Έτσι προκρίνεται η Γερμανία στη νοκ-άουτ φάση

Τσιμίκας: Πώς σας φαίνεται η μπλε Λαμποργκίνι του "Τσίμι"

Λιονέλ Μέσι: Η πρώτη του τοποθέτηση για τον μποξέρ Κανέλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK