Γιουνάιτεντ: Μετά τον Όσιμεν θέλει κι άλλον παικταρά από την Νάπολι

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Νάπολι, Κιμ Μιν Τζάε δείχνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με δημοσίευμα του Fichajes.

Napoli's Victor Osimhen celebrates at the end of a Serie A soccer match between Roma and Napoli, at the Olimpic stadium in Rome, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο Οσίμεν της Νάπολι AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ασταμάτητη είναι τη φετινή αγωνιστική περίοδο η ομάδα της Νάπολι σημειώνοντας τη μία νίκη πίσω από την άλλη τόσο στο Ιταλικό πρωτάθλημα όσο και στο Champions League.

Μόνο λίγοι δεν είναι οι πρωταγωνιστές που έχουν αναδειχθεί υπό τις οδηγίες του Λουτσιάνο Σπαλέτι όλο αυτό το διάστημα, με τους Βίκτορ Όσιμεν και Κβίτσα Κβαρατσχέλια να ξεχωρίζουν.

Για τον Νιγηριανό ποδοσφαιριστή έντονο ενδιαφέρον έχει δείξει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς ο Τεν Χαχ τον θεωρεί ιδανικό διάδοχο του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ολλανδός προπονητής των κόκκινων διαβόλων και το επιτελείο του πέρα από τον Όσιμεν εξετάζει και άλλον ενδεκαδάτο ποδοσφαιριστή της ομάδας του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το Fichajes, η Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του βασικού κεντρικού αμυντικού της Νάπολι, Κιμ Μιν Τζάε, ο οποίος πήρε μεταγραφή στην ιταλική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι αντί 18.000.000 ευρώ από την Φενέρμπαχτσε.

Η Νάπολι δεν προτίθεται να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή χωρίς να λάβει ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό και σύμφωνα με το δημοσίευμα, αναμένεται να αυξήσει τη ρήτρα του από τα 48 στα 65.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπέλιγχαμ: Η Ντόρτμουντ είναι έτοιμη να κάνει την απόλυτη ανατροπή

Ρονάλντο: Αυτός είναι ο σταρ που ζήτησε από την Αλ Νασρ

Αλεχάντρε Πάτο, πού βρίσκεται ο επιθετικός των 60.000.000 ευρώ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK